• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer Apc-06B
Min. bestelaantal 1 stuk
Prijs Varies based on different options
Verpakking Details standaard export pakket
Levertijd Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen 3000 stukken per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam Bill Banknote Operated Public Mobile-de Telefoon van de Telefooncel het Laden de Machine van de Post Toepassing Het laden & Reclame
Touch screen 19 duim Type Vloertribune
Kleur Zilver/Zwarte OEM/OEM orde Aanvaardbaar
Hoog licht

outdoor business tekenen

,

digitale kioskvertoning

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld

 

De Telefoon van de de Telefooncel van Winnsenbill banknote operated public mobile het Laden de Machine apc-06B van de Postkiosk is een innovatieve het laden post, die beveiligde kast, lader en LCD adverterende speler integreert, zodat de mensen hun celtelefoon aan last kunnen aansluiten, zij kan of daar op het letten reclamevideo's blijven of weg aan winkel voor krant, koffie en enz. rondwandelen. Zij te hoeven niet zich dichtbij machine bevinden om hun celtelefoon te controleren.

 

 

Eenvoudige 3 stappen om uw celtelefoon te laden.
Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld 0Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld 1Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld 2

 


 

Specificaties

6 beveiligden kasten

Last 6 celtelefoons of iPad tegelijkertijd

Stopt aanbiedings diverse last om alle slimme celtelefoons in markt, met inbegrip van iPhone te laden   3/4/4S/5/5S, iPhone

6/6Plus, iPad, Samsung, HTC, Blackberry en enz.

De nieuwe het laden stoppen zouden voortaan door zich kunnen worden toegevoegd

Het LEIDENE licht binnen kasten voor zowel het verlichten als decoratie, groen licht betekent lege kast, rood licht

tribunes voor bezette kast

Betaal Wijze/Vrije Wijze

Het laden de prijs zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het laden prijs als $2, $5, $20 bepalen…

Het laden de tijd zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het vrije laden als 10 minuten, 20 minuten plaatsen…

Keur verschillende contante betaling, zoals Amerikaanse dollar, Australische Dollar, Euro… goed

Keur verschillende kaartbetaling, zoals magstripekaart goed, chipkaart, RFID-kaart…

19 duim LCD

Toon zowel verrichtingsinstructie als reclame

Steun zowel reclamevideo's als beelden

Steun multitalen

Het gebruikersinterface van de steundouane

19 duimtouch screen

Maak tot Winnsen mobiele het laden Kiosk vriendschappelijk aan gebruik

Computer

Het stabiele industriële computersysteem, vermindert uw onderhoud tot minimaal

Staallichaam

Het lichaam van het goede kwaliteitsstaal, tribune met gebruik op lange termijn, kleur kan worden aangepast

Hardwareopties

Muntstukacceptor, rekeningsacceptor, kaartlezer, vingerafdrukscanner, streepjescodescanner, kaartjesprinter

Wifi, 3G

Als het deel u wilt toevoegen niet hierboven inbegrepen is, te vragen gelieve ons.

Het werk Voltage

100-240V, 50/60Hz

Werkende Temperatuur

0 ~ 50 ℃

Certificaat

CE, FCC

 

Eigenschappen
1. Apc-06B zou met verschillende instrctions van de taalverrichting op UI kunnen zijn, het ook met optie is om multitalen te tonen. De gebruikers konden hun moedertalen kiezen alvorens zij beginnen om celtelefoons te laden of terug te winnen. Dit bevoordeligt maakt het espacially in internationale plaatsen zoals luchthaven, internationale tentoonstelling, grote gebeurtenissen en enz. populair.

2. het 19 duimtouche screen toont verrichtingsinstructies in beide teksten en de beelden, gebruiker konden gemakkelijk begrijpen hoe te op Winnsen-celtelefoon het laden Kiosk te werken. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. Het biedt gebruiker een uitstekende die gebruikerservaring aan, door die hoge eindplaatsen wordt ingestemd met.

3. Apc-06B staat 6 mobiles/iPads toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.
  
4. 6 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. Het die niet alleen het laden post verfraait die, maar ook voert indicatorfunctie uit charmeert. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 6 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.

5. Behalve het maken van inkomen door de dienst te laden, kunt u inkomen ook maken door reclame op 19 duim LCD te verkopen. Vergeleken met traditionele digitale signage en LCD adverterende speler, trekken de Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken meer mensen naar horloge aan promotievideo's en beelden aangezien het met het laden van functie is. De mensen rond Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken zouden gelukkig zijn om reclame te zien aangezien zij hun die apparaat konden hebben op het wordt geladen.

6. Apc-06B biedt rapportfunctie voor het analizing van dagelijkse verrichting en toekomstig businessplan aan.

7. Apc-06B zou ver via Internet, door LAN kabel, Wifi, 3G kunnen worden gecontroleerd of wat ooit andere beschikbare oplossingen.

 

 

Toepassingen

Deze Bill Banknote Operated Public Mobile-de Telefoon van de Telefooncel het Laden Machine van de Postkiosk wordt hoofdzakelijk gericht voor de telefoonlast van de zelfbedieningscel in unsupervised of semi-gecontroleerde posities.
• Luchthaven, Station, Busstation
• Winkelcomplex, Grootwinkelbedrijf
• Hotelhal, Restaurant, Koffie, Bar
• Gezondheidszorgcentrum, het Ziekenhuis, Bank, de Bedrijfsbouw, Financieel de Dienstbureau
• Gymnastiek, Museum, Overleg, Theater, Universiteit, Bibliotheek, Toerisme en veel andere openbare gebieden.


 

De volledige diensten worden aangeboden volgens uw concept – ontwerp, bemonstering, massaproduktie, verzending, en na de verkoopdienst.


 

Workshopschoten

      Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld 3             Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld 4             Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld 5             Het openbare Mobiele die Celtelefoon het Laden Bankbiljet van de Postkiosk met LEIDEN Licht binnen Kasten in werking wordt gesteld 6


Deze Bill Banknote Operated Public Mobile-de Telefoon van de Telefooncel het Laden Machine van de Postkiosk wordt ook genoemd mobiele het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon door zelfbediening op deze innovatieve het laden post kan laden. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd het laden dooskast, veilige telefoonkast of van de kastcel telefoon het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon binnen elektronische kast aan anti-diefstal kan zetten. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd universele het laden Kiosk of universele het laden post, omdat alle gebruikers met verschillende celtelefoons op deze het laden post kunnen laden.