• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Het Herladenpost van de celtelefoon met LCD het Aanrakingsscherm, 8 Kastenbatterij het Laden Postenkiosk

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer Apc-08B
Min. bestelaantal 1 stuk
Prijs Varies based on different options
Verpakking Details standaard export pakket
Levertijd Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities T/T, bevestigingsbrief, PayPal
Levering vermogen 3000 stukken per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
productnaam Celtelefoon het Laden Post Toepassing Het mobiele Laden & Reclame
Touch screen 15 Duim Type Vloertribune
Kleur Wit OEM/OEM orde Aanvaardbaar
Hoog licht

Mobiele telefoon opladen Stations

,

commerciële telefoon het laden post

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Herladenpost van de celtelefoon met LCD Touch screen, 8 Kastenbatterij het Laden Postenkiosk


 
 
Beschrijving:
De Tribune van de Winnsen integreert het innovatieve Vloer Mobiele het Laden Station apc-08B stortingskast, telefoonlader en LCD reclamevertoning als „drie-in-één“, zodat de mensen hun celtelefoon aan last kunnen aansluiten, kunnen zij of daar op het letten reclamevideo's blijven of weg aan winkel rondwandelen. Zij te hoeven niet zich dichtbij machine bevinden om hun celtelefoon te controleren.

 

Met onderzoeksoptie op dit Mobiele het Laden Station, kan het trefpunt vragen publiceren over machine zo mensen kan vragen beantwoorden om de vrije ladende dienst te krijgen.


Eenvoudige 3 stappen om uw celtelefoon te laden:
Het Herladenpost van de celtelefoon met LCD het Aanrakingsscherm, 8 Kastenbatterij het Laden Postenkiosk 0Het Herladenpost van de celtelefoon met LCD het Aanrakingsscherm, 8 Kastenbatterij het Laden Postenkiosk 1Het Herladenpost van de celtelefoon met LCD het Aanrakingsscherm, 8 Kastenbatterij het Laden Postenkiosk 2


                                             
Specificaties:

8 beveiligden kasten

Last 6 celtelefoons en iPad 2 tegelijkertijd

Stopt aanbiedings diverse last om alle slimme celtelefoons in markt, met inbegrip van iPhone te laden   3/4/4S/5/5S, iPhone

6/6Plus, iPad, Samsung, HTC, Blackberry en enz.

De nieuwe het laden stoppen zouden voortaan door zich kunnen worden toegevoegd

Het LEIDENE licht binnen kasten voor zowel het verlichten als decoratie, groen licht betekent lege kast, rood licht

tribunes voor bezette kast

Betaal Wijze/Vrije Wijze

Het laden de prijs zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het laden prijs als 1 Euro, 2 Euro, 10 Euro bepalen…

Het laden de tijd zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het vrije laden als 10 minuten, 20 minuten plaatsen…

Keur verschillende contante betaling, zoals Euro, Russische Roebel, Amerikaanse dollar, Australische Dollar… goed

Keur verschillende kaartbetaling, zoals magstripekaart goed, chipkaart, RFID-kaart…

15 duim LCD

Toon zowel verrichtingsinstructie als reclame

Steun zowel reclamevideo's als beelden

Steun multitalen

Het gebruikersinterface van de steundouane

15 duimtouch screen

Maak tot Winnsen mobiele het laden Kiosk vriendschappelijk aan gebruik

Computer

Het stabiele industriële computersysteem, vermindert uw onderhoud tot minimaal

Staallichaam

Het lichaam van het goede kwaliteitsstaal, tribune met gebruik op lange termijn, kleur kan worden aangepast

Hardwareopties

Muntstukacceptor, rekeningsacceptor, kaartlezer, vingerafdrukscanner, streepjescodescanner, kaartjesprinter

Wifi, 3G

Als het deel u wilt toevoegen niet hierboven inbegrepen is, te vragen gelieve ons.

Het werk Voltage

100-240V, 50/60Hz

Werkende Temperatuur

0 ~ 50 ℃

Certificaat

CE, FCC

 


De Meest geavanceerde Mobiele het Laden Kiosk
Winnsen vervaardigt geen eenvoudige traditionele telefoon het laden post, is het de meest geavanceerde universele mobiele het laden Kiosk. Voor mobiele het laden van Winnsen Kiosk, kunt u niet alleen geld maken door celtelefoon te laden, maar ook kunt geld maken bij het verkopen van reclame op LCD. U kunt deze mobiele het laden Kiosk opnieuw verkopen, deze mobiele het laden Kiosk huren, of deze mobiele het laden Kiosk in werking stellen om opbrengst door zich te maken.
 


Eigenschappen:

 

Het Herladenpost van de celtelefoon met LCD het Aanrakingsscherm, 8 Kastenbatterij het Laden Postenkiosk 315 duimtouch screen
het 15 duimtouche screen toont verrichtingsinstructies in beide teksten en de beelden, gebruiker konden gemakkelijk begrijpen hoe te bij Winnsen-celtelefoon het laden te werken
Kiosk. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. Het biedt gebruiker een uitstekende die gebruikerservaring aan, door die hoge eindplaatsen wordt ingestemd met.

 

 


Multitalen UI
Apc-08B zou met verschillende instrctions van de taalverrichting op UI kunnen zijn, het ook met optie is om multitalen te tonen. De gebruikers konden hun moedertalen kiezen alvorens zij beginnen om celtelefoons te laden of terug te winnen. Dit bevoordeligt maakt het espacially in internationale plaatsen zoals luchthaven, internationale tentoonstelling, grote gebeurtenissen en enz. populair.

8 beveiligde Elektronische Kasten
Apc-08B staat 6 celtelefoons en iPad 2 toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.

LEIDEN licht
8 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. Het die niet alleen het laden post verfraaien die, maar ook voert indicatorfunctie uit charmeren. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 8 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.


Platform voor Reclame
Behalve het maken van inkomen door de dienst te laden, kunt u inkomen ook maken door reclame op 15 duim LCD te verkopen. Vergeleken met traditionele digitale signage en LCD adverterende speler, trekken de Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken meer mensen naar horloge aan promotievideo's en beelden aangezien het met het laden van functie is. De mensen rond Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken zouden gelukkig zijn om reclame te zien aangezien zij hun die apparaat konden hebben op het wordt geladen.
 

Rapportfunctie
Apc-08B biedt rapportfunctie voor het analizing van dagelijkse verrichting en toekomstig businessplan aan.

 

Afstandsbediening
Apc-08B zou ver via Internet, door LAN kabel, Wifi, 3G kunnen worden gecontroleerd of wat ooit andere beschikbare oplossingen.

 

Toepassingen:

Deze Celtelefoon het Laden Post wordt hoofdzakelijk gericht voor de telefoonlast van de zelfbedieningscel in unsupervised of semi-gecontroleerde posities.
• Luchthaven, Station, Busstation
• Winkelcomplex, Grootwinkelbedrijf
• Hotelhal, Restaurant, Koffie, Bar
• Gezondheidszorgcentrum, het Ziekenhuis, Bank, de Bedrijfsbouw, Financieel de Dienstbureau
• Gymnastiek, Museum, Overleg, Theater, Universiteit, Bibliotheek, Toerisme en veel andere openbare gebieden.

 


De volledige diensten worden aangeboden volgens uw concept – ontwerp, bemonstering, massaproduktie, verzending, en na de verkoopdienst.
 
Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd mobiele het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon door zelfbediening op deze innovatieve het laden post kan laden. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd het laden dooskast, veilige telefoonkast of van de kastcel telefoon het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon binnen elektronische kast aan anti-diefstal kan zetten. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd universele het laden Kiosk of universele het laden post, omdat alle gebruikers met verschillende celtelefoons op deze het laden post kunnen laden.