• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Digitale Signage Celtelefoon het Laden Kasten ten laste 43 Duim het Grote Lcd Scherm

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer Apc-04a-5
Min. bestelaantal 1 stuk
Prijs Varies based on different options
Verpakking Details standaard export pakket
Levertijd Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 3000 stukken per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam Celtelefoon het Laden Post Toepassing Het laden & Reclame
LCD 43 duim en 5 duim Kleur Zilver/wit
Type Vloertribune OEM/OEM orde Aanvaardbaar
Kast 4 digitale Lokers Systeem MCU/Android
Hoog licht

openluchtinformatiekiosk

,

digitale kioskvertoning

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

Digitale Signage Celtelefoon het Laden Kasten ten laste 43 Duim het Grote Lcd Scherm

 

Platform voor Reclame
Behalve het maken van inkomen door de dienst te laden, kunt u inkomen ook maken door reclame op 43 duim LCD te verkopen. Vergeleken met traditionele digitale signage en LCD adverterende speler, trekken de Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken meer mensen naar horloge aan promotievideo's en beelden aangezien het met het laden van functie is. De mensen rond Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken zouden gelukkig zijn om reclame te zien aangezien zij hun die apparaat konden hebben op het wordt geladen.
5 duimtouch screen
het 5 duimtouche screen toont verrichtingsinstructie, kon de gebruiker gemakkelijk begrijpen hoe te bij Winnsen-celtelefoon het laden te werken
Kiosk. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. Het biedt gebruiker een uitstekende die gebruikerservaring aan, door die hoge eindplaatsen wordt ingestemd met.
4 beveiligde Elektronische Kasten
Apc-06A staat 6 mobiles toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.
LEIDEN licht
4 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. Het die niet alleen het laden post verfraaien die, maar ook voert indicatorfunctie uit charmeren. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 6 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.
Rapportfunctie
De functie van het apc-04a-5 aanbiedingenrapport voor het analizing van maandelijkse verrichting en toekomstig businessplan.
Afstandsbediening
Apc-04a-5 zouden ver via Internet, door LAN kabel, Wifi, 3G kunnen worden gecontroleerd of wat ooit andere beschikbare oplossingen.
De volledige diensten worden aangeboden volgens uw concept – ontwerp, bemonstering, massaproduktie, verzending, en na de verkoopdienst.
Deze Bank wordt de Financiële de Telefoon van de Reclame Mobiele Wifi Cel het Laden Kioskkasten Digitale Signage ook genoemd mobiele het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon door zelfbediening op deze innovatieve het laden post kan laden. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd het laden dooskast, veilige telefoonkast of van de kastcel telefoon het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon binnen elektronische kast aan anti-diefstal kan zetten. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd universele het laden Kiosk of universele het laden post, omdat alle gebruikers met verschillende celtelefoons op deze het laden post kunnen laden.


 

 

 
Digitale Signage Celtelefoon het Laden Kasten ten laste 43 Duim het Grote Lcd Scherm 0
Waarom kies ons?
 
Winnsen het Laden post Andere het Laden Posten
Metaallichaam van het staalmerk dat van goede kwaliteitsbao wordt gemaakt Het materiaal van het niet goede kwaliteitsstaal
Naammerk LCD bij bovenkant aan vertoningsadvertenties Niet naammerk LCD
Het LEIDENE licht binnen kast voor zowel het verlichten als het verfraaien, groene tribunes voor lege kast, rood betekent het laden van kast Geen LEIDEN licht binnen kast
MFI verklaarde iPhone het laden kabel Niet verklaarde MFI
ICT-muntstukacceptor uit Taiwan, beter bevestigingstarief wordt ingevoerd dat Goedkope die muntstukacceptor in het vasteland van China, lager bevestigingstarief wordt gemaakt
Touch screen voor het laden van gebruikersvriendelijke verrichting, Geen touch screen
Slimme elektronische die kast door MCU systeem wordt gecontroleerd Goedkoop plastic aantalstootkussen
MCU-systeem om te overlopen als er apparaat is verbond vóór het sluiten van deur Geen MCU-systeem, iedereen kan lege deur zonder sluiten binnen aansluit celtelefoon
MCU-het systeem om de veilige rang van de SPELDcode te identificeren, verwerpt gemakkelijke SPELDcode zoals 1111, 1234… Geen MCU-systeem, keurt gemakkelijke SPELDcode zoals 1111, 1234… goed, niet veilig
U kunt machine tussen Loonswijze en Vrije Wijze schakelen, u meer vrijheid aanbieden U kunt niet de Wijze schakelen
U kunt het laden prijs en tijd veranderen U kunt het laden prijs en geen tijd veranderen
U kunt uw aantal van de hulptelefoon plaatsen U kunt niet uw aantal van de hulptelefoon plaatsen
De betalingsoptie van de steuncreditcard Niet steun
De aanpassing van de steuntaal Niet de aanpassing van de steuntaal
De maandelijkse het laden beschikbare rapportfunctie, u kan elke status van de postverrichting zien Geen rapportfunctie
Octrooiontwerp Geen Octrooi
 
 
Met de uitstekende prestaties, heeft Winnsen het laden post meer dan 50 landen uitgevoerd
 
Digitale Signage Celtelefoon het Laden Kasten ten laste 43 Duim het Grote Lcd Scherm 1