Bericht versturen

De Winnsenindustrie is trots om in Geautomatiseerde de Terminalsmarktanalyse 2014-2025 worden vermeld van de Pakketlevering

April 27, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De Winnsenindustrie is trots om in Geautomatiseerde de Terminalsmarktanalyse 2014-2025 worden vermeld van de Pakketlevering

laatste bedrijfsnieuws over De Winnsenindustrie is trots om in Geautomatiseerde de Terminalsmarktanalyse 2014-2025 worden vermeld van de Pakketlevering  0

 

 

De Winnsenindustrie is trots om in Geautomatiseerde de Terminalsmarktanalyse 2014-2025 van de Pakketlevering door Onderzoek worden vermeld en Markten, een oriëntatiepuntrapport die de belangrijkste leveranciers van de wereld van pakketkast identificeren in recente 10 jaar. Het is onze eer dat wij de enige Chinese leverancier zijn van de pakketkast die in dit rapport vermeld is.


Deze markt van de het pakketkast van de rapportanalyse door plaatsingsplaats (binnen, openlucht), door eindgebruik (overheid, kleinhandel, het verschepen & logistiek), door gebied, en segmentvoorspellingen.


De Winnsenindustrie is een pionier in van de de kast „laatste mijl“ van de pakket de oplossing levering, hebben wij onze producten meer dan 50 landen sinds 2009, uitgevoerd en een betrouwbare partner voor e-commerce, logistiek, onroerende goederenbedrijven en post rond de wereld geworden.


Nu kunnen wij een „Kant en klare“ oplossing aanbieden als volgt,

1. Lay-out, ontwerp, configuratie en het werk de stroom raadpleegt

2. Op maat gemaakte dimensionale met maat Kastkabinetten;

3. Aangepaste Gebruikersinterfacesoftware

4. Voor Binnen en openluchttoepassing

5. Diverse optie op perifeer apparaat of functiebeschikbaarheid, zoals Dakbovenkant, Toezichtcamera en Zonnemacht

6. Afstandsbedieningplatform en API integratiesteun

 

Ongeveer Onderzoek en Markten

Het onderzoek en de Markten zijn de grootste het marktonderzoekopslag van de wereld over de hele wereld met cliënten, met inbegrip van 450+ van Fortuin 500 Cliënten, die onderzoek van hen verkiezen te kopen.

De „nauwkeurige marktgegevens zijn essentieel voor een succesvolle bedrijfsstrategie. Wij worden toegewijd aan het leveren van u de informatie u.“ wenst bovengenoemd Cliff Sheridan, Algemene Manager van Onderzoek en Markten.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. John Liu
Tel. : 86-138-0622-0600
Fax : 86-512-5891-8899
Resterend aantal tekens(20/3000)