Wat is BloemAutomaat?

June 11, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is BloemAutomaat?

De bloemAutomaat is een Automaatkiosk die speciaal voor verse bloemboeketten kleinhandels ontwierp. Beschikbare rozen en gemengde boeketten. Toegelaten contant geld, creditcards, mobiele betaling, NFC en andere betalingswijzen. Van het boeketautomaten van de Winnsen de innovatieve bloem verkoop van de de rotsbloem op traditionele manier. Het verandert het leven van traditionele verse van het bloemwinkel en boeket verkoop. Deze slimme automaat heeft manierontwerpen, kleuren en patronen die fascineren en aandacht trekken. Het wordt gebouwd uitsluitend op ordening en op vakmanschap zowel in materialen als bouw. Voor die bloemenwinkelopslag die iets meer uniek dan een overal verkrijgbare oplossing zoekt, Winnsen-zou de bloemautomaat aan het vereiste voldoen.

 

Automaat van de Winnsen is de slimme bloem een scherp-rand geautomatiseerd in het klein verkopend platform. 18,5 ″ HD touchscreen wordt aangedreven door professioneel softwaresysteem dat goedkeurt de beste technologie om het gehele systeem te steunen die flawlessly lopen. Het HD-touche screen kan ook bloemenwinkel promotievideo tonen of als reclameruimte voor een bijverdienstestroom verkopen wanneer geen klanten op bloemautomaat werken. Elk compartiment in een machine zou met verschillende boeketten van bloemen kunnen worden gevuld. Gebruikend contant geld, creditcard of mobiele telefoon, kunnen de klanten voor de bloemen betalen die zij hebben geselecteerd, en de glasdeur opent zodat kunnen zij hun romantische bloemengift opnemen. Het gehele aankoopproces vereist geen werknemer, maakt het klantentoegang tot verse bloemboeketten wanneer mogelijk. De machine kan een grote verscheidenheid van bloemen en groene installaties, ideaal voor de detailhandelaar van de bloemautomaat behandelen. Worden de Winnsen slimme automaten gebouwd voor het verkopen verschil verse bloemen, omvattend maar niet beperkt tot roze, lelie, lisianthus, tulp, hyacint alladin, hydrangea hortensia, montbretiabloem en enz. De machines zijn geïnstalleerd met een koelsysteem en een luchtbevochtiger die wordt ontworpen om het specifieke milieu te verstrekken de bloemenbehoeften. Een bloemautomaat met goed bloemen gekoeld systeem kan het leven uitbreiden die van snijbloemen, winst maximaliseren. De juiste vochtigheid zou in een goede bloemautomaat ook moeten worden verstrekt. Het is noodzakelijk om vochtigheid in een slimme bloemautomaat te handhaven dat bloem het verse kijken houdt. Een regelmatige bloemautomaat is niet adequaat om bloemen te bewaren.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is BloemAutomaat?  0

 

 

Automaten van dit zijn de verse bloemboeket gewoonlijk geïnstalleerd bij metroposten, luchthavens, straten, moederschap, klinieken, de ziekenhuizen, flatgemeenschappen, wandelgalerijen en vermaak of woondiecomplexen en enz. „met bloemwinkels wordt vergeleken, bloemautomaten kan meer kosten in arbeid besparen en huren“ vanaf één eigenaar van de bloemwinkel in Verenigde Staten opslaan.

 

Het boeketautomaat van de Winnsen verstrekt de verse bloem een gemakkelijke oplossing van de bloemverkoop, die klanten toestaan om verse bloemboeketten 24/7 op te nemen wanneer zij door overgaan. De machine kan ook met verschillende talen worden aangepast in verschillende landen te gebruiken. Het is de era van de bloesems van bloemautomaten. Contacteer ons nu voor een aangepaste oplossing voor uw bloemenwinkel.