Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Winnsen Industry Co., Ltd.

 

 

Over Winnsen Industrie

Winnsen Industry, opgericht in 2006, is de toonaangevende fabrikant van zelfbedieningsproducten, waaronder slimme kluisjes en verkoopautomaten.Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector, beschikken de state-of-the-art producten van Winnsen over gekwalificeerde hardware-eenheden, een gebruiksvriendelijke software-interface en een volledige reeks aanpassingsopties.

 

* Hardware ontwerpen en produceren

* Softwareontwikkeling en integratie

* Advies van product-/projectdeskundigen

* Internationaal kwaliteitscertificaat

* Technische ondersteuning en service na verkoop

 

 

Professioneel verkoop / ingenieur / R & D-team

We hebben een vloeiend Engels sprekend verkoopteam om met klanten over de hele wereld te communiceren om hun behoefte te begrijpen.Ons werktuigbouwkundig team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het veld.Ze kunnen niet alleen een professionele ontwerpservice aanbieden, maar kunnen ook deskundig advies geven.Bovendien heeft Winnsen Industry een eigen elektronica- en softwareprogrammeerteam.We ontwikkelen de software van de telefoonlaadstations, elektronische lockers en automaten in eigen huis, en we kunnen de douane-workflow en gebruikersinterface accepteren.

 

 

Wij zijn ISOCgecertificeerd

Met de nieuwste lasersnijmachine, CNC-buigmachine, lasmachine en dergelijke. Alle productie vindt plaats onder één dak, waardoor Winnsen Industry de productkwaliteit en tijdige levering kan controleren.Winnsen Industry is ISO-gecertificeerd voor alle klantgerichte processen en levert objectief bewijs van de hoogste mate van proces- en kwaliteitscontrole.

 

 

Exporteren naar meer dan 50 landen

Tegenwoordig heeft Winnsen Industry producten geëxporteerd naar meer dan 50 landen en hebben we een goede reputatie opgebouwd, niet alleen omdat we producten van topkwaliteit ontwikkelen, maar ook omdat we snel reageren, gemakkelijk werken en achter alle aspecten van ons werk staan.Onze krachtige softwareplatforms en hardwaresystemen werken harmonieus samen om u de meest stabiele prestaties met maximale flexibiliteit te bieden.

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op

We zullen ons concentreren op en bijdragen aan uw zakelijke behoefte en uw marktdoel, we kunnen een kant-en-klare oplossing voorbereiden op basis van uw vereiste om u succesvol te maken.Winnsen Industry, er trots op een van de topfabrikanten van zelfbedieningsapparatuur te zijn, heeft de passie, expertise en middelen om u nu en voor altijd uitstekende service te bieden.

 

 

Geschiedenis

Geschiedenis van het bedrijf

 

Winnsen Industry Co., Ltd.

 

 

Wereldwijde Winnsen

Winnsen Industry Co., Ltd.

Dienst

Winnsenindustrie - Beroeps in Zelfbedieningsoplossingen

 

Winnsen Industry Co., Ltd.Sinds 2006, is Winnsen de belangrijke leverancier voor zelfbedieningsoplossing met hoge veiligheid, de telefoon van de assortimentdekking beveiligde cel het laden post, automaat, de kast van de pakketlevering, bagagekast, wasserijkast, huurkast, LCD digitale signage en Kiosk geweest. Wij zijn met de capaciteit om u de één eindedienst aan te bieden.

Met ervaring op meer dan 3000 projecten, weet Winnsen het hoe te om juiste soution/het product voor te stellen om uw vraag te ontmoeten.

Ons Team

 

 

Winnsen Industry Co., Ltd.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. John Liu
Tel. : 86-138-0622-0600
Fax : 86-512-5891-8899
Resterend aantal tekens(20/3000)