• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Smart Outdoor Office Hotel Car Wifi Remote Control Management RFID Sleutel Stalen kluisje Sleutelkast

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer KD-01
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs USD900~1200
Verpakking Details Standaard de Uitvoerpakket
Levertijd 25days
Betalingscondities T/T, MoneyGram, Paypal
Supply Ability 500 sets/month

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam Smart Outdoor Office Hotel Car Wifi Remote Control Management RFID Sleutel Stalen kluisje Sleutelkas Kleur wit
Slot elektronisch slot OS Android of Vensters
Eigenschap Afstandsbediening Het scherm 7" of 15"
Materiaal Koudgewalst Staal Toepassing sleutelbeheeroplossing
optie platform voor afstandsbeheer, geïntegreerd met app Eigenschap API integratie
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Slim Openlucht van de Autowifi van het Bureauhotel van het de Afstandsbedieningbeheer RFID van de het Staalkast Zeer belangrijk de Doos Zeer belangrijk Kabinet

 

Productnaam Slim Openlucht van de Autowifi van het Bureauhotel van het de Afstandsbedieningbeheer RFID van de het Staalkast Zeer belangrijk de Doos Zeer belangrijk Kabinet
Materiaal Koudgewalst Staal
Functie Slim zeer belangrijk beheer
Het scherm 7“ touch screen
Facultatieve Configuratie 1. Multitalen
  2. WiFi-Module
  3. Afstandsbedieningsysteem
  4. Douaneembleem op Kastlichaam
  5. API integratie met app
Toepassing: Bureau, hotel, pakhuis, het beheer van de koeriersauto
Voltage 100-240V, 50/60Hz
Certificaat CE, FCC
Werkende Temperatuur -20~ 50 ℃

 

 

Smart Outdoor Office Hotel Car Wifi Remote Control Management RFID Sleutel Stalen kluisje Sleutelkast 0

Smart Outdoor Office Hotel Car Wifi Remote Control Management RFID Sleutel Stalen kluisje Sleutelkast 1

 

 


Ontworpen als vervangingssysteem voor hand zeer belangrijke opslag en het volgen, Winnen-elimineert het essentiële controlesysteem verouderde die sleutelvakken en de document jacht door verouderde handlogboeken wordt gecreeerd en biedt uitgebreide bescherming tegen aansprakelijkheidskwesties.

Het belangrijkste beheersysteem biedt high-volume zeer belangrijke faciliteiten verbeterde veiligheid en controle aan die, die onbevoegde zeer belangrijke toegang verhinderen en verloren of misplaatste sleutels verminderen. De geautomatiseerde controle en de verantwoordingsplicht in real time bieden systeemmanagers verhoogde productiviteit en verminderde aansprakelijkheid aan.
Draagt het Winnen zeer belangrijke kabinet ook een touch screenversie van dit zeer belangrijke organisatorsysteem, Winnen-Aanraking. Dit keystoragesysteem verstrekt extra functionaliteit en integratiemogelijkheden.
Het belangrijkste kabinet van Winnen kenmerkt plaatsen van een de bijgewerkte opslag systemwith individueel verlichte SmartKey. Dit staat voor onmiddellijke visuele identificatie van SmartKey gevraagde door theuser toe. Elektronisch gecontroleerd, met kleurcodes en vrijwel tamper-proof.
De toegangsgeschiedenis van elke sleutel wordt onmiddellijk geregistreerd, zodat weet u altijd wie heeft wat sluiten en toen het werd genomen.
Staat het Winnen zeer belangrijke kabinet u aan programma toe en produceert rapporten gebruikend ingebouwd, het 12 knoop alfanumerieke toetsenbord en backlit LCD. Het belangrijkste opslagsysteem kan als zelfstandige eenheid of in combinatie met de slimme Software van Winnen werken die het installeren van, de programmering van, het aanpassen van, het handhaven van en het melden van mogelijkheden verbetert

 

 

 

Re: Ja, heet warm welkom om onze fabriek te bezoeken. Wij worden gevestigd in Zhangjiagang, 2 uren van Shanghai