• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Makkelijk te bedienen 24/7 elektronisch sleutelgereedschapsopslaglokaal met sleutelsysteem

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer KD-01
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs USD1500~1900
Verpakking Details Standaard de Uitvoerpakket
Levertijd 25days
Betalingscondities T/T, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen 500 Reeksen/Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam Makkelijk te bedienen 24/7 elektronisch sleutelgereedschapsopslaglokaal met sleutelsysteem Kleur wit
Slot elektronisch slot OS Android of Vensters
Eigenschap afstandsbediening en API Het scherm 7“
Materiaal Koudgewalst Staal Toepassing sleutelbeheeroplossing
option remote management platform, integrated with app Eigenschap API integratie
Laat een bericht achter
Productomschrijving

24/7 Gemakkelijke de opslagkast van het verrichtings elektronische zeer belangrijke hulpmiddel met sleutel die verzendend systeem volgen

 

In het huidige milieu, worden de gezondheidszorgfaciliteiten uitgerekt, makend het belangrijker dan ooit om spoor van sleutel te houden

en materiaalgebruik voor controle en veiligheid doeleinden.
Voorzien de Winnen zeer belangrijke kabinetten en de materiaalkasten die laag van veiligheid en verantwoordingsplicht van een volledige audittrail van wanneer de punten worden verwijderd of teruggekeerd en door wie.

 

 

Makkelijk te bedienen 24/7 elektronisch sleutelgereedschapsopslaglokaal met sleutelsysteem 0

 

 

 

 

Waarom het zeer belangrijke kabinet van Winnsen voor Uw Essentiële controlesysteem?

* Beveilig Activabescherming
* Verminderde Aansprakelijkheden
* Verhoogde Efficiency
* Lagere Vervangingskosten
* Uitzetbaar

 

 
Productnaam 24/7 Gemakkelijke de opslagkast van het verrichtings elektronische zeer belangrijke hulpmiddel met sleutel die verzendend systeem volgen
Materiaal Koudgewalst Staal
Functie Slim zeer belangrijk beheer
Het scherm 7“ touch screen
Facultatieve Configuratie 1. Multitalen
  2. WiFi-Module
  3. Afstandsbedieningsysteem
  4. Douaneembleem op Kastlichaam
  5. API integratie met app
Toepassing: Bureau, hotel, pakhuis, het beheer van de koeriersauto
Voltage 100-240V, 50/60Hz
Certificaat CE, FCC
Werkende Temperatuur -20~ 50 ℃

 

Introducerend onze Slimme Verse Voedsel Gekoelde Koel de Leveringskast van het Kast Intelligente Pakket, een scherp-randoplossing die het gemak van pakketlevering met de versheid van gekoelde opslag combineert. Dit innovatieve kastsysteem wordt ontworpen om zich op de groeiende vraag naar efficiënte en veilige levering van bederfelijke goederen te richten.

 

Zeer belangrijke Eigenschappen:

 

Gekoeld Koelsysteem: Onze intelligente kast kenmerkt een overzicht gekoeld koelsysteem dat optimale temperatuurvoorwaarden handhaaft om vers voedsel en bederfelijke punten op te slaan. Dit zorgt ervoor dat de geleverde goederen vers en veilig blijven tot zij door de ontvangers worden opgenomen.

 

Beveilig en Efficiënte Pakketlevering: De intelligente kast van de pakketlevering verstrekt een veilige en efficiënte manier om pakketten te ontvangen. Het leveringspersoneel kan bederfelijke punten in aangewezen gekoelde compartimenten deponeren, die met veilige elektronische sloten uitgerust zijn om onbevoegde toegang te verhinderen.

 

Gebruikersvriendelijke Interface: De eigenschappen van het kastsysteem een gebruikersvriendelijke interface die ontvangers door het proces leidt om hun pakketten op te nemen. De touchscreen vertoning verstrekt duidelijke instructies en staat gebruikers toe om gemakkelijk hun punten terug te winnen, die een naadloze en probleemloze ervaring verzekeren.

 

Controle en Berichten in real time: Het intelligente kastsysteem is uitgerust met controlemogelijkheden in real time, die beheerders toestaan om de temperatuur en de status van elk compartiment te volgen. De ontvangers ontvangen onmiddellijke berichten via SMS of e-mail wanneer hun gekoeld pakket of klaar voor oogst wordt gedeponeerd, die geschikte herwinning verzekeren.

Klantgerichte Compartimentengrootte: Het kastsysteem biedt klantgerichte compartimentengrootte aan om een verscheidenheid van pakketdimensies aan te passen. Of het een kleine voedsellevering of een groter bederfelijk punt is, kan de kast worden gemaakt om aan de specifieke opslagbehoeften van verschillende goederen te voldoen.

 

Integratie met de Leveringsdiensten: Onze intelligente kast van de pakketlevering integreert foutloos met diverse leveringsdiensten, die voor efficiënte coördinatie tussen koeriers en ontvangers toestaan. Het leveringspersoneel ontvangt unieke toegangscodes of QR-codes om pakketten te deponeren die in de aangewezen gekoelde compartimenten, veilige en nauwkeurige plaatsing verzekeren.

 

24/7 Toegankelijkheid: De Slimme Verse Voedsel Gekoelde Koel de Leveringskast van het Kast Intelligente Pakket is beschikbaar voor gebruik 24/7, die ontvangers voorzien van de flexibiliteit om hun pakketten bij hun gemak te verzamelen. Dit is vooral voordelig voor bederfelijke goederen die directe koeling op delivery.and-hulpmiddelen vereisen.