• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Hoog - kwaliteits volledig Geautomatiseerd de Kast van de het Kabinetsvertoning van de Self - serviceverkoop

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer EL201A
Min. bestelaantal 1 stuk
Prijs Varies based on different options
Verpakking Details Standaard de Uitvoerpakket
Levertijd Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Levering vermogen 3000 Stukken per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Gebruik Verkoopkast Het scherm 18.5“ Touch screen
Betalingswijze Muntstuk, rekening, creditcard Materiaal Roestvrij staal
Certificaat CE, FCC Voltage 100-240V
Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Hoog - kwaliteits volledig Geautomatiseerd de Kast van de het Kabinetsvertoning van de Self - serviceverkoop

 

De kast van de Winnsenverkoop is een slimme kasttype automaat, die u kan helpen geld door nieuw type van verkoopwijzen maken.

 

Het eenvoudige gebruik, eenvoudig onderhoud, flexibele softwarefuncties, wat u moet doen moet enkel de goederen opvullen, en op geld wachten die aan uw rekening komen!

 

De specificaties van de Winnsenautomaat:

 

Het verkopen capaciteit
Hangt van deurhoeveelheid af
Koelsysteem
Dit is facultatief, voor nadere informatie contacteert ons
Verdeelsysteem
Deurtype
Het scherm
19 duimtouch screen of groter
Het werk Voltage
100-240V, 50/60Hz
Hardwareopties
32 duimlcd reclamevertoning, RFID-kaartlezer, Camera…
Softwareopties
Rapportfunctie, afstandsbedieningsysteem, voorraadbeheer en enz.
Certificaten
CE, FCC

 

 

Introducerend onze hoogstaande, volledig geautomatiseerde Kast van de het Kabinetsvertoning van de Zelfbedieningsverkoop. Deze scherp-randoplossing combineert gemak, veiligheid, en veelzijdigheid om productdistributie en kleinhandelservaringen te hervormen.

 

Hoog - kwaliteits volledig Geautomatiseerd de Kast van de het Kabinetsvertoning van de Self - serviceverkoop 0
 

Geautomatiseerd Verkopend Systeem: Onze de vertoningskast van het verkoopkabinet is uitgerust met een geavanceerd geautomatiseerd systeem dat klanten toestaat om producten gemakkelijk te doorbladeren en te selecteren. De intuïtieve touchscreen interface begeleidt gebruikers door het proces van de productselectie, die het eenvoudig en gebruikersvriendelijk maken.

 

Beveilig en Brandkast: Elk kastcompartiment in het kabinet is uitgerust met een veilig elektronisch slot, verzekerend de veiligheid van opgeslagen producten. Het systeem gebruikt robuuste verificatiemethoden, zoals unieke toegangscodes of biometrische controle, om onbevoegde toegang te verhinderen en waardevolle punten te beschermen.

 

Klantgerichte Vertoning: Het kabinet kenmerkt regelbare planken en compartimenten, toestaand voor de veelzijdige opties van de productvertoning. De lay-out kan gemakkelijk worden aangepast om verschillende productgrootte en types aan te passen, die een aantrekkelijke en georganiseerde presentatie verstrekken.

 

Voorraadbeheer in real time: Ons verkoopkabinet is geïntegreerd met een krachtig voorraadbeheersysteem. Het controleert constant de voorraadniveaus van elk product en verstrekt updates in real time aan zowel klanten als beheerders. Dit verzekert de nauwkeurige informatie van de productbeschikbaarheid en de hulp stroomlijnt het opnieuw bevoorraden van processen.

 

De Opties van de Cashlessbetaling: Het kabinet van de zelfbedieningsverkoop steunt diverse cashless betalingswijzen, met inbegrip van krediet/debetkaarten, mobiele portefeuilles, en betalingssystemen zonder contact. Dit elimineert de behoefte aan contant geldtransacties, die het het kopen proces sneller en geschikter voor klanten maken.

 

Verre Controle en Beheer: Het centrale beheersysteem staat beheerders toe om de status van het verkoopkabinet ver te controleren. Zij kunnen verkoopgegevens volgen, inventaris beheren, en systeemdiagnostiek van een gecentraliseerde plaats uitvoeren die, die onderbreking minimaliseren en operationele efficiëntie optimaliseren.

 

Veelzijdige Toepassingen: Onze de vertoningskast van het verkoopkabinet is geschikt voor een brede waaier van toepassingen, met inbegrip van detailhandels, winkelcomplexxen, luchthavens, bureaugebouwen, en meer. Het kan worden gebruikt om diverse producten zoals elektronika, schoonheidsmiddelen, snacks, dranken, en persoonlijke verzorgingpunten te verkopen, die een geschikte het winkelen ervaring verstrekken voor klanten.

 

Onderhoud en Steun: Wij bieden uitvoerige onderhoud en ondersteunende diensten aan om de vlotte verrichting van de de vertoningskast van het verkoopkabinet te verzekeren. Ons team van deskundigen is beschikbaar om technische bijstand te verlenen, regelmatige onderhoudscontroles te leiden, en om het even welke kwesties onmiddellijk te behandelen.

 

Welkom om ons voor nadere informatie te contacteren!