• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Hete van de de Leveringskast van het Nieuwe Productenpakket van de de Doosbrievenbus Slimme Slimme de Kastlevering

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer EL101S1
Min. bestelaantal 1 stuk
Prijs Varies based on different options
Verpakking Details Standaard de Uitvoerpakket
Levertijd Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities T/T, L/C, Paypal
Levering vermogen 3000 Stukken per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam Hete van de de Leveringskast van het Nieuwe Productenpakket van de de Doosbrievenbus Slimme Slimme d Materiaal CRS of roestvrij staal
Het eindigen Poeder deklaag of het schilderen Kleur Grijs/Douane
OEM/OEM-bestelling Aanvaardbaar Garantie Één Jaar
Netwerk Wifi/3G/LAN
Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Hete van de de Leveringskast van het Nieuwe Productenpakket van de de Doosbrievenbus Slimme Slimme de Kastlevering

 

Standaardwerkschema:

 

Daling van:

Koerierslogin --> Aftastenstreepjescode op pakket --> De ingevoerde telefoon nr van de ontvanger. --> Selecteer een kasteenheid --> Sluit de daling van parcel& deur -->Auot SMS naar ontvanger wordt verzonden die

 

Verbeter

Ontvang SMS -->Input telefoonaantal --> Ingevoerd wachtwoord -->Take pakket --> Dicht de deur

 

 

Productnaam
Netwerksignage Uitdrukkelijk de Kastkabinet van de Pakketlevering met Online Beheer
Het scherm
15“ zaagtouch screen
Computer
Industriële gastheer
RFID-kaartlezer
Kaartlezer zonder contact
Streepjescodelezer
2D Streepjescodelezer
Toetsenbord
Roestvrij staaltoetsenbord
Kasten (Deuren)
Beveiligd Elektronisch Slot
Sprekers
Bi-kanaalsprekers
Opslagtemperatuur
-10℃ -- 50 ℃
Het werk temperatuur
0℃ -- 50 ℃
Staallichaam
Staal de materiële, stevige structuur van uitstekende kwaliteit, diverse beschikbare kleuren
Taal
De verschillende talen kunnen worden gesteund

 

Hete van de de Leveringskast van het Nieuwe Productenpakket van de de Doosbrievenbus Slimme Slimme de Kastlevering 0

Zeer belangrijke Eigenschappen:

 

Beveilig en Efficiënte Levering: Onze Slimme Doosbrievenbus gebruikt overzichtstechnologie om veilige en efficiënte levering van pakketten te verzekeren. Het leveringspersoneel kan pakketten in aangewezen kasten binnen de brievenbus gemakkelijk deponeren, die met elektronische sloten en controlesystemen uitgerust zijn tegen diefstal en schade te beschermen.

 

Gebruikersvriendelijke Interface: De Slimme Doosbrievenbus kenmerkt een gebruikersvriendelijke interface die ontvangers door het proces leidt om hun pakketten terug te winnen. Met een touchscreen vertoning en intuïtieve instructies, kunnen de gebruikers tot hun pakketten zonder enige ruzie snel en gemakkelijk toegang hebben.

 

Veelvoudige Compartimentengrootte: Onze Slimme Doosbrievenbus biedt een verscheidenheid van compartimentengrootte aan om pakketten van verschillende afmetingen aan te passen. Of het een kleine envelop of een grote doos is, is er een geschikte beschikbare kast om het pakket veilig op te slaan tot het heeft verzameld.

 

Mobiele toepassingintegratie: De Slimme Vakje Brievenbus integreert foutloos met een specifieke mobiele toepassing, toestaand gebruikers om berichten in real time te ontvangen wanneer een pakket wordt geleverd. App verstrekt ook een geschikte manier om leveringsvoorkeur, de status van het spoorpakket, en de tijden van de programmaoogst te beheren.

 

Externe toegang en Controle: De gebruikers kunnen hun Slimme Doosbrievenbus door de mobiele toepassing ver leiden. Dit omvat het verlenen van tijdelijke toegang tot vertrouwde op individuen, zoals familieleden of buren, om pakketten uit hun naam terug te winnen. Het systeem laat ook gebruikers toe om kasten voor geschikte pakketinzameling ver te openen.

 

Weerbestendig en Duurzaam Ontwerp: De Slimme Doosbrievenbus wordt gebouwd om diverse weersomstandigheden te weerstaan ervoor zorgen, die dat de pakketten veilig en beschermd blijven. Zijn robuuste bouw en duurzame materialen waarborgen langdurige prestaties, zelfs in het eisen van milieu's.

 

Integratie met de Leveringsdiensten: Onze Slimme Doosbrievenbus kan foutloos met diverse leveringsdiensten worden geïntegreerd, toelatend efficiënte coördinatie tussen koeriers en ontvangers. Het leveringspersoneel ontvangt unieke toegangscodes of QR-codes om tot de kasten toegang te hebben, verzekerend veilige en nauwkeurige pakketplaatsing.

 

Klantgerichte Opties: Wij bieden klantgerichte opties aan om verschillende montages en vereisten aan te passen. Of het een woongemeenschap is, kan de bureaubouw, of de kleinhandelsonderneming, onze Slimme Doosbrievenbus worden gemaakt om aan specifieke behoeften, met inbegrip van het brandmerken en ontwerpaanpassing te voldoen.