products

de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Winnsen
Certificering: CE, FCC
Modelnummer: Apc-06B
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Varies based on different options
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 3000 stukken per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Celtelefoon het Laden Post Toepassing: Het laden & Reclame
scherm van de aanraking: 19 duim Type: Vloerstandaard
kleur: Zwart / zilver OEM/OEM orde: Aanvaardbaar

Productomschrijving

De Celtelefoon van het 19 Duimtouche screen Mobiel het Laden Station met Digitale Signage van het Digitale kluizennetwerk

 

 

Beschrijving:

Winnsen Digitale Signage van het 19 Digitale kluizennetwerk van het duimtouche screen en Afstandsbedieningsysteem Mobiele het Laden Kiosk apc-06B is met zowel het laden als reclamefunctie, integreert het stortingskast, telefoonlader en LCD reclamevertoning als „drie-in-één“, zodat de mensen hun celtelefoon aan last kunnen aansluiten, kunnen zij of daar op het letten reclamevideo's blijven of weg aan winkel rondwandelen. De celtelefoon zal in het laden post worden gesloten tot zij terug naar haal zijn.

 

 

Toepassingen:

Deze Signage en de Afstandsbedieningsysteem van het 19 Digitale kluizennetwerk van het duimtouche screen Digitale Mobiele het Laden Kiosk wordt hoofdzakelijk gericht voor de telefoonlast van de zelfbedieningscel in unsupervised of semi-gecontroleerde posities.
• Luchthaven, Station, Busstation
• Winkelcomplex, Grootwinkelbedrijf
• Hotelhal, Restaurant, Koffie, Bar
• Gezondheidszorgcentrum, het Ziekenhuis, Bank, de Bedrijfsbouw, Financieel de Dienstbureau
• Gymnastiek, Museum, Overleg, Theater, Universiteit, Bibliotheek, Toerisme en veel andere openbare gebieden.
 
 
Succesvolle Gevallen:
      de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk             de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk             de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk             de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk

 

 

Workshopschoten:

      de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk             de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk             de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk             de Telefoon van de het Scherm Mobiel Cel van de 19 duimaanraking het Laden Station met Digitale Digitale Signage van het Kastennetwerk

 

 

 

Specificaties:

 6 beveiligden kasten

 Laad tegelijkertijd 6 celtelefoons of iPad

 Bied diverse lastenstoppen aan om alle slimme celtelefoons in markt, met inbegrip van iPhone 3/4/4S/5/5S, iPhone te laden

 6/6Plus, iPad, Samsung, HTC, Blackberry en enz.

 De nieuwe het laden stoppen zouden voortaan door zich kunnen worden toegevoegd

 Het LEIDENE licht binnen kasten voor zowel het verlichten als decoratie, groen licht betekent lege kast, rood licht

 tribunes voor bezette kast

 Betaal Wijze/Vrije Wijze

 Het laden de prijs zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het laden prijs als $2, $5, $20 bepalen…

 Het laden de tijd zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het vrije laden als 10 minuten, 20 minuten plaatsen…

 Keur verschillende contante betaling, zoals Amerikaanse dollar, Australische Dollar, Euro… goed

 Keur verschillende kaartbetaling, zoals magstripekaart goed, chipkaart, RFID-kaart…

 19 duim LCD

 Toon zowel verrichtingsinstructie als reclame

 Steun zowel reclamevideo's als beelden

 Steun multitalen

 Steun douanegebruikersinterface

 19 duimtouch screen

 Maak tot Winnsen mobiele het laden Kiosk vriendschappelijk aan gebruik

 Computer

 Het stabiele industriële computersysteem, vermindert uw onderhoud tot minimaal

 Staallichaam

 Octrooiontwerp. Het lichaam van het goede kwaliteitsstaal, tribune met gebruik op lange termijn, kleur kan worden aangepast

 Hardwareopties

 Muntstukacceptor, rekeningsacceptor, kaartlezer, vingerafdrukscanner, streepjescodescanner, kaartjesprinter

 Wifi, 3G

 Als het deel u wilt toevoegen niet hierboven inbegrepen is, te vragen gelieve ons.

 Het werk Voltage

 100-240V, 50/60Hz

 Werkende Temperatuur

 0 ~ 50 ℃

 Certificaat

 CE, FCC

 


De meest geavanceerde Mobiele het Laden Kiosk
Winnsen vervaardigt geen eenvoudige traditionele telefoon het laden post, is het de meest geavanceerde universele mobiele het laden Kiosk. Voor mobiele het laden van Winnsen Kiosk, kunt u niet alleen geld maken door celtelefoon te laden, maar ook kunt geld maken bij het verkopen van reclame op LCD. U kunt deze mobiele het laden Kiosk opnieuw verkopen, deze mobiele het laden Kiosk huren, of deze mobiele het laden Kiosk in werking stellen om opbrengst door zich te maken.
 

 

Eigenschappen:

1.   Multitalen UI
Apc-06B zou met verschillende instrctions van de taalverrichting op UI kunnen zijn, het ook met optie is om multitalen te tonen. De gebruikers konden hun moedertalen kiezen alvorens zij beginnen om celtelefoons te laden of terug te winnen. Dit bevoordeligt maakt het espacially in internationale plaatsen zoals luchthaven, internationale tentoonstelling, grote gebeurtenissen en enz. populair.
 
2. 19 duimtouch screen
het 19 duimtouche screen toont verrichtingsinstructies in beide teksten en de beelden, gebruiker konden gemakkelijk begrijpen hoe te bij Winnsen-celtelefoon het laden te werken
Kiosk. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. Het biedt gebruiker een uitstekende die gebruikerservaring aan, door die hoge eindplaatsen wordt ingestemd met.
 
3.   6 beveiligde Elektronische Kasten
Apc-06B staat 6 mobiles/iPads toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.
 
4.   LEIDEN licht
6 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. Het die niet alleen het laden post verfraaien die, maar ook voert indicatorfunctie uit charmeren. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 6 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.
 
5.   Platform voor Reclame
Behalve het maken van inkomen door de dienst te laden, kunt u inkomen ook maken door reclame op 19 duim LCD te verkopen. Vergeleken met traditionele digitale signage en LCD adverterende speler, trekken de Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken meer mensen naar horloge aan promotievideo's en beelden aangezien het met het laden van functie is. De mensen rond Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken zouden gelukkig zijn om reclame te zien aangezien zij hun die apparaat konden hebben op het wordt geladen.
 
6.   Rapportfunctie
Apc-06B biedt rapportfunctie voor het analizing van dagelijkse verrichting en toekomstig businessplan aan.
 
7.   Afstandsbediening
Apc-06B zou ver via Internet, door LAN kabel, Wifi, 3G kunnen worden gecontroleerd of wat ooit andere beschikbare oplossingen.
 
De volledige diensten worden aangeboden volgens uw concept – ontwerp, bemonstering, massaproduktie, verzending, en na de verkoopdienst.
 
Deze Signage en de Afstandsbedieningsysteem van het 19 Digitale kluizennetwerk van het duimtouche screen Digitale Mobiele het Laden Kiosk wordt ook genoemd mobiele het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon door zelfbediening op deze innovatieve het laden post kan laden. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd het laden dooskast, veilige telefoonkast of van de kastcel telefoon het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon binnen elektronische kast aan anti-diefstal kan zetten. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd universele het laden Kiosk of universele het laden post, omdat alle gebruikers met verschillende celtelefoons op deze het laden post kunnen laden.

 

Contactgegevens
Winnsen

WhatsApp : 8613806220600