aboutus

Winnsen Industry Co., Ltd.

Winnsen Industry Co., Ltd. Winnsen Industry Co., Ltd. Winnsen Industry Co., Ltd. Winnsen Industry Co., Ltd. Winnsen Industry Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: Winnsen
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

China Winnsen Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Ongeveer Winnsen-Industrie

Met meer dan 15 jaar van de industrieervaring, Winnsen-is de Industrie de belangrijke fabrikant van zelfbedieningsproducten, met inbegrip van digitale signage&Kiosk, digitale kasten en automaten. Onze overzichtsproducten kenmerken gekwalificeerde hardwareeenheid, gemakkelijk te gebruiken softwareinterface, en een volledige reeks van aanpassingsopties.

 

* & Hardware die ontwerpen vervaardigen

* Software-ontwikkeling & Integratie

* Product/Project Deskundig Overleg

* Internationaal Kwaliteitscertificaat

* Technische ondersteuning & de Dienst Na verkoop

 

 

Professionele Verkoop/Ingenieur/R&D-Team

Wij hebben vloeiend Engelstalig verkoopteam met klanten wereldwijd mee te delen om hun vereiste te begrijpen. Ons werktuigbouwteam heeft ervaring in het gebied meer dan 20 jaar. Zij niet alleen kunnen de professionele ontwerpdienst aanbieden, maar ook kunnen deskundig overleg verstrekken. Voorts Winnsen-heeft de Industrie het eigen elektronika en softwareteam van de programmeringsingenieur. Wij ontwikkelen software van de telefoon het laden posten, de elektronische kasten en de automaten binnenshuis, en wij kunnen de stroom en het gebruikersinterface van het douanewerk goedkeuren.

 

 

Wij zijn Verklaarde ISO

Met de recentste lasersnijmachine, CNC de buigende machine, de lassenmachine en enz. Al productie wordt gemaakt onder één dak, toelatend Winnsen-de Industrie om productkwaliteit en op tijd levering te controleren. De Winnsenindustrie houdt ISO-certificatie op allen klant-onder ogen ziet processen, die objectief bewijsmateriaal van de hoogste maatregelen van proces en kwaliteitscontrole brengen.

 

 

De uitvoer meer dan 50 Landen

Vandaag Winnsen-heeft de Industrie producten meer dan 50 landen uitgevoerd, en wij hebben een hoge reputatie voor niet alleen het ontwikkelen van hoogste kwaliteitsproducten verdiend, maar voor ontvankelijk, gemakkelijk het zijn om met, en voor status achter alle aspecten van ons werk te werken. Onze krachtige softwareplatforms en hardwaresystemen werken in harmonie om u de stabielste prestaties met maximale flexibiliteit aan te bieden.

 

 

Contacteer vandaag ons

Wij zullen concentreren ons op en zullen ons tot uw bedrijfsbehoefte bijdragen en uw marktdoel, kunnen wij kant en klare oplossing voorbereiden die op uw vereiste wordt gebaseerd om u succesvol te maken. De trotse Winnsenindustrie, om één van de hoogste fabrikanten van zelfbedieningsmateriaal te zijn, heeft de hartstocht, deskundigheid, en van middelen voorziet om nu en voor te verstrekken u de uitstekende dienst ooit.

 

 

Geschiedenis

Globale Winnsen

China Winnsen Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Winnsenindustrie - Beroeps in Zelfbedieningsoplossingen

 

China Winnsen Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0Sinds 2006, is Winnsen de belangrijke leverancier voor zelfbedieningsoplossing met hoge veiligheid, de telefoon van de assortimentdekking beveiligde cel het laden post, automaat, de kast van de pakketlevering, bagagekast, wasserijkast, huurkast, LCD digitale signage en Kiosk geweest. Wij zijn met de capaciteit om u de één eindedienst aan te bieden.

Met ervaring op meer dan 3000 projecten, weet Winnsen het hoe te om juiste soution/het product voor te stellen om uw vraag te ontmoeten.

Ons Team

 

 

China Winnsen Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Contactgegevens