• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Museum/Bibliotheek Veilige Telefoon het Laden Post met 24 Beveiligde Veilige Deuren

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer Apc-24B
Min. bestelaantal 1 stuk
Prijs Varies based on different options
Verpakking Details standaard export pakket
Levertijd Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen 3000 stukken per maand
Productdetails
Productnaam 24 beveiligde Veilige Deuren het Laden Postkiosk Toepassing Het laden & Reclame
Touch screen 19 duim Type Vloertribune
Kleur Wit OEM/OEM orde Aanvaardbaar
Hoog licht

Mobiele telefoon opladen Stations

,

celtelefoon het laden kasten

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Museum/Bibliotheek Veilige Telefoon het Laden Post met 24 Beveiligde Veilige DeurenMuseum/Bibliotheek Veilige Telefoon het Laden Post met 24 Beveiligde Veilige Deuren 0Beschrijving:
Winnsen wordt de innovatieve 24 Beveiligde Veilige Deuren het Laden Postkiosk voor de Gebeurtenissen apc-12B van de Museumbibliotheek speciaal gebouwd voor de Gebeurtenissen van de Museumbibliotheek, waar er overvolle mensen zijn. Het integreert stortingskast, telefoonlader en LCD reclamevertoning als „drie-in-één“, zodat de mensen hun celtelefoon aan last kunnen aansluiten, kunnen zij of daar op het letten reclamevideo's blijven of voor een muziek, een gebeurtenis en een enz. weggaan. Zij te hoeven niet zich dichtbij machine bevinden om hun celtelefoon te controleren.

 
Eenvoudige 3 stappen om uw celtelefoon te laden:

1. Sluit celtelefoon of iPad aan kabel op Winnsen-het laden post aan.

2. Rond het winkelen, het eten of het spelen

3. Kom terug celtelefoon halen of iPad.

 

 

Specificaties:

 24 beveiligden kasten

 Laad tegelijkertijd 24 celtelefoons of iPad

 Bied diverse lastenstoppen aan om alle slimme celtelefoons in markt, met inbegrip van iPhone 3/4/4S/5/5S, iPhone te laden

 6/6Plus, iPad, Samsung, HTC, Blackberry en enz.

 De nieuwe het laden stoppen zouden voortaan door zich kunnen worden toegevoegd

 Het LEIDENE licht binnen kasten voor zowel het verlichten als decoratie, groen licht betekent lege kast, rood licht

 tribunes voor bezette kast

 Betaal Wijze/Vrije Wijze

 Het laden de prijs zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het laden prijs als $2, $5, $20 bepalen…

 Het laden de tijd zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het vrije laden als 10 minuten, 20 minuten plaatsen…

 Keur verschillende contante betaling, zoals Amerikaanse dollar, Australische Dollar, Euro… goed

 Keur verschillende kaartbetaling, zoals magstripekaart goed, chipkaart, RFID-kaart…

 19 duim LCD

 Toon zowel verrichtingsinstructie als reclame

 Steun zowel reclamevideo's als beelden

 Steun multitalen

 Steun douanegebruikersinterface

 19 duimtouch screen

 Maak tot Winnsen mobiele het laden Kiosk vriendschappelijk aan gebruik

 Computer

 Het stabiele industriële computersysteem, vermindert uw onderhoud tot minimaal

 Staallichaam

 Het lichaam van het goede kwaliteitsstaal, tribune met gebruik op lange termijn, kleur kan worden aangepast

 Hardwareopties

 Muntstukacceptor, rekeningsacceptor, kaartlezer, vingerafdrukscanner, streepjescodescanner, kaartjesprinter

 Wifi, 3G

 Als het deel u wilt toevoegen niet hierboven inbegrepen is, te vragen gelieve ons.

 Het werk Voltage

 100-240V, 50/60Hz

 Werkende Temperatuur

 0 ~ 50 ℃

 Certificaat

 CE, FCC

 


De meest geavanceerde Mobiele het Laden Kiosk
Winnsen vervaardigt geen eenvoudige traditionele telefoon het laden post, is het de meest geavanceerde universele mobiele het laden Kiosk. Voor mobiele het laden van Winnsen Kiosk, kunt u niet alleen geld maken door celtelefoon te laden, maar ook kunt geld maken bij het verkopen van reclame op LCD. U kunt deze mobiele het laden Kiosk opnieuw verkopen, deze mobiele het laden Kiosk huren, of deze mobiele het laden Kiosk in werking stellen om opbrengst door zich te maken.
 


Eigenschappen:


Multitalen UI
Apc-12B zou met verschillende instrctions van de taalverrichting op UI kunnen zijn, het ook met optie is om multitalen te tonen. De gebruikers konden hun moedertalen kiezen alvorens zij beginnen om celtelefoons te laden of terug te winnen. Dit bevoordeligt maakt het espacially in internationale plaatsen zoals luchthaven, internationale tentoonstelling, grote gebeurtenissen en enz. populair.
 
19 duimtouch screen
het 19 duimtouche screen toont verrichtingsinstructies in beide teksten en de beelden, gebruiker konden gemakkelijk begrijpen hoe te bij Winnsen-celtelefoon het laden te werken
Kiosk. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. Het biedt gebruiker een uitstekende die gebruikerservaring aan, door die hoge eindplaatsen wordt ingestemd met.
 
24 beveiligde Elektronische Kasten
Apc-12B staat 24 mobiles/iPads toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.

LEIDEN licht
24 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. Het die niet alleen het laden post verfraaien die, maar ook voert indicatorfunctie uit charmeren. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 6 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.


Platform voor Reclame
Behalve het maken van inkomen door de dienst te laden, kunt u inkomen ook maken door reclame op 19 duim LCD te verkopen. Vergeleken met traditionele digitale signage en LCD adverterende speler, trekken de Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken meer mensen naar horloge aan promotievideo's en beelden aangezien het met het laden van functie is. De mensen rond Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken zouden gelukkig zijn om reclame te zien aangezien zij hun die apparaat konden hebben op het wordt geladen.

Rapportfunctie
Apc-12B biedt rapportfunctie voor het analizing van dagelijkse verrichting en toekomstig businessplan aan.

Afstandsbediening
Apc-12B zou ver via Internet, door LAN kabel, Wifi, 3G kunnen worden gecontroleerd of wat ooit andere beschikbare oplossingen.
 
 

Toepassingen:

Deze 24 Beveiligde Veilige Deuren het Laden Postkiosk voor de Gebeurtenissen van de Museumbibliotheek wordt hoofdzakelijk gericht voor de telefoonlast van de zelfbedieningscel in unsupervised of semi-gecontroleerde posities.

• Museum, Overleg, Theater, Universiteit, Bibliotheek
• Luchthaven, Station, Busstation
• Hotelhal, Restaurant, Koffie, Bar
• Gezondheidszorgcentrum, het Ziekenhuis, Bank, de Bedrijfsbouw, Financieel de Dienstbureau
• Winkelcomplex, Grootwinkelbedrijf, Gymnastiek, Toerisme en veel andere openbare gebieden.

 

 

Workshopschoten:

      Museum/Bibliotheek Veilige Telefoon het Laden Post met 24 Beveiligde Veilige Deuren 1             Museum/Bibliotheek Veilige Telefoon het Laden Post met 24 Beveiligde Veilige Deuren 2             Museum/Bibliotheek Veilige Telefoon het Laden Post met 24 Beveiligde Veilige Deuren 3             Museum/Bibliotheek Veilige Telefoon het Laden Post met 24 Beveiligde Veilige Deuren 4


De volledige diensten worden aangeboden volgens uw concept – ontwerp, bemonstering, massaproduktie, verzending, en na de verkoopdienst.
 
Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd mobiele het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon door zelfbediening op deze innovatieve het laden post kan laden. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd het laden dooskast, veilige telefoonkast of van de kastcel telefoon het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon binnen elektronische kast aan anti-diefstal kan zetten. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd universele het laden Kiosk of universele het laden post, omdat alle gebruikers met verschillende celtelefoons op deze het laden post kunnen laden.