• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Het contante geld betaalt BloemAutomaat met Muntstuk in werking stelt Gecontroleerde Vochtigheidstemperatuur

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer VKM1M04CL-01
Min. bestelaantal 1 set
Verpakking Details pallet
Levertijd 30 dagen
Betalingscondities T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen 1000 REEKSEN

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam De automaat van het bloemboeket voordeel Het verkooppunt opent 24 uren
Materiaal Hoog - het kabinet van het kwaliteitsstaal Geleid Het LEIDENE beschikbare Verlichten
Voltage AC 100-120V, 220-240V Verleende naverkoop de Dienst Video/Handtechnische ondersteuning, Vrije vervangstukken, Onlineondersteuning
Hoog licht

De bloemAutomaat met Muntstuk werkt

,

de Automaat van de het boeketbloem van het staalkabinet

,

240V de Automaat van het bloemboeket

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De nieuwe BloemAutomaat met Muntstuk stelt Contant geld in werking betaalt Hoogte - kwaliteitsvochtigheid en Temperatuur Gecontroleerde Automaat

 

De boekettenautomaat van Winnsen is de pro automatische bloemen perfect bloem kleinhandelssysteem voor om het even welke gelegenheid, of het straat of luchthaven is. Onze bloemautomaat kan worden aangepast om uw boeketgrootte te passen. Van romantische vertoningen van rode rozen aan dromerlelies, kunt u een juiste bloemautomaat in Winnsen altijd vinden. De automaat van de Winnsenbloem wordt ontworpen om u te helpen verrichtingskosten drukken, terwijl de verkoopopbrengst zou moeten stijgen. Bij Winnsen-de Industrie, pride wij bij het aanbieden van een waaier van gladde, modieuze en professionele bloemautomaten. Of u een eenvoudige automaat voor een klein milieu of een maat multifunctionele machineoplossing voor grote plaatsen zoekt, kon Winnsen u leveren beide oplossingen. Wij begrijpen uw behoefte van een hoogte - kwaliteit, betrouwbare en volledig gesteunde verse van de bloemverkoop oplossing voor uw zaken. Onze selectie van bloem & boeketautomaten voor slimme kleinhandels zal uw diverse toepassingen van de bloemverkoop ontmoeten. Het vereist geen werknemers, veroorlooft zich nog klantentoegang tot verse bloemboeketten bij alle uren. De taal van het machinetouche screen UI is niet alleen beschikbaar in Englsh, maar ook kan aan anderen zoals het Duits, het Frans, het Spaans, Arabisch en enz. worden aangepast. Wanneer de klanten boeket op touchscreen, dan loon door contant geld selecteert, creditcard of mobiel, zal de glasdeur openen en toestaat de klanten hun romantische goederen konden verzamelen.

 

 

Het contante geld betaalt BloemAutomaat met Muntstuk in werking stelt Gecontroleerde Vochtigheidstemperatuur 0

 


De automaat van de Winnsenbloem kan omhoog om het even welke ruimte ophelderen, die meer gemak brengen aan klanten door 24 urentoegang aan te bieden. Het is niet alleen kan worden gebruikt om uw bloemenwinkel te bevorderen, maar ook kan voor de verkoop van de kortingsbloem worden gebruikt. Hier in Winnsen, willen wij elke klant een grote ervaring van de bloemaankoop hebben. Wij gaan van onze manier uit om uitstekende klantenservice te verstrekken en ervoor te zorgen dat u gelukkig bent wanneer u onze slimme bloemautomaat gebruikt. Naast het aanbieden van de aangepaste diensten, zorgen wij ook ervoor dat uw orden zo vlug mogelijk worden geleverd.


 

 

De machines zijn geïnstalleerd met een koelsysteem en een luchtbevochtiger die wordt ontworpen om het specifieke klimaat te verstrekken de bloemenbehoeften. Er is ook capaciteit om collectieve advertentiesvideo's aan het publiek in werking te stellen wanneer de machine tussen verkoop is. Met lage onderhoudskosten aan de eigenaar, en zijn 24/7 beschikbaarheid van product, is het een innovatieve oplossing aan de nalating van de hoofdstraat – win-win voor de eigenaar en de koper. De het boeketautomaat van de Winnsenbloem is ideaal voor zo vele kleinhandelsruimten, winkelcomplexxen, luchthavens en ziekenhuizen om enkelen te noemen.

 

 

 

Eigenschappen

 • 18.5“ snel reactietouch screen, gemakkelijk te werken
 • Stabiel computersysteem, geen vereist onderhoud
 • Automatische boeketautomaat om tot 24 boeketten op te slaan
 • Aantrekkelijk leiden-Verlicht transparant venster aan vertoningsboeketten in perfecte voorwaarde
 • Hoog rendement gekoeld systeem, gemakkelijk aan onderhoud
 • Regelbaar luchtbevochtigersysteem, lage kostenverrichting
 • Self-closing deuroplossing, verzekert de boeketten altijd in de vereiste waaier van de opslagtemperatuur houden
 • De gemakkelijk te gebruiken Software, controleert ver elke machine dagelijkse verrichting

 

 

 

De automaat van de Winnsenbloem kan worden aangepast om diverse betalingen te steunen.

Het contante geld betaalt BloemAutomaat met Muntstuk in werking stelt Gecontroleerde Vochtigheidstemperatuur 1

 

 

 

Elke Winnsen-eenheid van de bloemautomaat is geïnstalleerd met achterste deelsoftwaresysteem dat de kioskeigenaar toestaat om levende verkoop te volgen en volgens de vraag opnieuw te bevoorraden. De machineexploitant zal het statuut en de voorraad van alle eenheden in realtime kunnen controleren, zodat weten zij wat bij elke plaats verkoopt. Tot slot staan de hulpmiddelen van de achterste deelsoftware u toe om uw auto-in het klein verkoopt eenheden te verhandelen om de plaats van elke eenheid aan te passen en demografisch. Bovendien, het is gemakkelijk om uw catalogus van producten met uw boeketbeelden en beschrijvingen te creëren. Onze technologiepartners kunnen met u werken om de software aan te passen indien nodig, of al uw bloemautomaten aan te sluiten aan uw e-commerceplatform.

 

 

 

Winnsen verstrekt kant en klare oplossing van uw zaken van de bloemverkoop, worden de volledige diensten aangeboden volgens uw concept. Contacteer ons nu voor een aangepaste oplossing.