• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Van de het Pakket het Logistische Kast van Bluetooth Wifi Uitdrukkelijke Kabinet met Sterilisatoroptie

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer EL201A-72A
Min. bestelaantal 1 eenheid
Prijs Determined by options
Verpakking Details De uitvoer Standaardpallet
Levertijd 20 werkdagen
Betalingscondities L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen 3000 eenheden per maand
Productdetails
Beschrijving De geautomatiseerde Kast van de Pakketlevering Toepassing Binnen en openluchtgebruik
Materiaal staal of roestvrij staal Touch screen 15,6 duim
Functie Pakketlevering Kleur kan worden aangepast
Hoog licht

Het Pakketkast van Bluetooth Wifi

,

Uitdrukkelijke Kabinet van de pakket het Logistische Kast

,

Pakket Logistische Kast met Sterilisatoroptie

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De in het groot Uitdrukkelijke van de het Pakketkast van Kabinetsbluetooth Wifi Logistische Kast met Sterilisatoroptie

 

Winnsen biedt de kastsoftware en hardware van de pakketlevering aan lanceringsnetwerken van aan pakketkasten, wasserijkasten, de kasten van de opslagbestelwagen, voedselkasten, gekoelde kasten, bureaukasten en een andere slimme kasten voor nieuwe bedrijfsideeën.

 

Kast van het Winnsen is de slimme pakket beschikbaar om bestaande bedrijfsplatforms met onze open API foutloos te integreren om u de capaciteit te geven om de vennoot en klantenervaring te controleren. De kast is beschikbaar in de breedste selectie van modulaire, aangepaste binnen en openlucht kleinhandelskasten om meer leveringen en winst aan te passen. Winnsen heeft industrie-leidende klantentevredenheid, met de toegang van 24/7/365 tot klantenservice en een hartstochtelijk ondersteuningsteam bereikt. Onze veteraan kleinhandels-specifieke deskundigheid en ervaring zouden u directe toegang tot ons globaal uitvoerend leidingsteam geven.

 

 

Van de het Pakket het Logistische Kast van Bluetooth Wifi Uitdrukkelijke Kabinet met Sterilisatoroptie 0

 

 

Kasten van het Winnsen leiden de slimme pakket tot uw eigen netwerk van de pakketkast. De beschikbaarheid van de relevante bekwaamheid van onze specialisten bevestigt het hoge niveau van technologievaardigheden en bereidheid om met grootschalige projecten te werken. De pakketkasten zijn modern ontwerp, rendabel, geautomatiseerd alternatief van pakketafname en oogstpunten. Het pakket kan door kast worden behandeld omvat pakketten van document, persoonlijke elektronika, apotheek, kleren, kruidenierswinkel, bevroren voedsel en enz.

 

 

Van de het Pakket het Logistische Kast van Bluetooth Wifi Uitdrukkelijke Kabinet met Sterilisatoroptie 1De plannen van de Winnsensteun omvatten

 • Onderhoud
 • 24/7 onlineondersteuning
 • Het beheerssoftware van de wolkenserver
 • Softwarevergunning en updates
 • E-mail, SMS, en pushmeldingen