products

De Telefoon van de de Betalingscel van de Winnsenrekening het Laden Posten voor het Multiapparaat Laden

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Winnsen
Certificering: CE, FCC
Modelnummer: Apc-06a-4
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Varies based on different options
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 stuks per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Certificering: CE,FCC Gebruik: Mobiele telefoon
Input: AC 100-240V 50/60Hz

Productomschrijving

 

Multiapparaat het laden apparaat het laden post voor celtelefoons

 

Beschrijving:


De Telefoon van de de Betalingscel van de Winnsen is de innovatieve Muur Opgezette Rekening het Laden Kiosk Terminals apc-06a-4 van de 24 Urenzelfbediening in een compact ontwerp, integreert het stortingskast, telefoonlader en 43 duimlcd reclamevertoning als „drie-in-één“.

 


Specificaties:

Productnaam
Celtelefoon het laden postkiosk
Gewicht
78kg
Het scherm
43 duimtouch screen
Comité Merk
Echt AUO-paneel
Besturingssysteem
Android-systeem
3G/WIFI/LAN
Facultatief
Ver leid
Facultatief
Deurlicht
Groen Licht voor lege deur, Rood licht voor bezette deur
Sprekers
Beschikbaar
Lastenstoppen
Iphoneverlichting, USB-type C, micro USB
Kast
6 digitale kasten om 6 celtelefoons en tabletten tegelijkertijd te laden

Behalve het maken van inkomen door de dienst te laden, kunt u inkomen ook maken door reclame op 15 duim LCD te verkopen. _verge*lijken met traditioneel digitaal signage en LCD adverteren speler, Winnsen mobiel laden kiosk aan:trekken meer mensen aan horloge promotie video en beeld aangezien het met laden functie. De mensen rond Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken zouden gelukkig zijn om reclame te zien aangezien zij hun die apparaat konden hebben op het wordt geladen.
Eigenschappen:

 

1. Multitalen UI

_1 kunnen met verschillend taal verrichting instrctions op UI, het ook met optie te tonen multi taal. De gebruikers konden hun moedertalen kiezen alvorens zij beginnen om celtelefoons te laden of terug te winnen. _dit bevoordeligen maken het espacially populair in internationaal plaats zoals luchthaven, internationaal tentoonstelling, groot gebeurtenis en enz.

2. 43 duimtouch screen
het 43 duimtouche screen toont verrichtingsinstructies in beide teksten en de beelden, gebruiker konden gemakkelijk begrijpen hoe te op Winnsen-celtelefoon het laden Kiosk te werken. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. _het aan:bieden gebruiker een uitstekend gebruiker ervaring, welkom heten door die hoog eind plaats.

3. 6 beveiligde Elektronische Kasten
Apc-06d-1 staat 6 mobiles/iPads toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.

4. LEIDEN licht
6 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. _het niet alleen verfraaien ladenpostmeer charmeren, maar ook uit:voeren indicator functie. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 6 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.

5. Rapportfunctie
Apc-06d-1 functie van het aanbiedingenrapport voor het analizing van dagelijkse verrichting en toekomstig businessplan.

 
De Telefoon van de de Betalingscel van de Winnsenrekening het Laden Posten voor het Multiapparaat Laden

Contactgegevens
Ryan

WhatsApp : 8613806220600