products

Android-het Laden van Netwerk Mobiel Smartphone Station met vertonings digitale signage

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Winnsen
Certificering: CE, FCC
Modelnummer: Apc-04D
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Varies based on different options
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 stuks per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Contactdoosnorm: EU/AU/UK/US Gewicht: 37Kg
Socket: geschikt voor de verschillende telefoons van de merkcel

Productomschrijving

 

Android-Netwerk Mobiele het Laden Stations met Elektronische Kast

 Van de Winnsenlaptop en Cel Telefoon het Laden de Posten voor Gebeurtenissen is een innovatief product dat digitale kast, telefoonlader en reclame displayer als „drie-in-één“ integreert, zodat de mensen celtelefoon aan last kunnen aansluiten, zij of verblijf die daar reclame op video op het laden post of gang letten weg aan rond het winkelen, telefoon zal worden gesloten tot zij terug naar haal zijn. Zij te hoeven niet zich dichtbij het laden post bevinden te controleren.  

 

Specificaties:

 

Betaal Wijze/Vrije Wijze

Het laden de prijs zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het laden plaatsen

prijs als $2, $5, $20…

Het laden de tijd zou kunnen worden gewijzigd, kunt u het vrije laden plaatsen

als 10 minuten, 20 minuten…

Keur verschillende contante betaling, zoals Australische Amerikaanse dollar goed,

Dollar, Euro…

Keur verschillende kaartbetaling, zoals magstripekaart goed, spaander

kaart, RFID-kaart…

19 duim LCD Toon zowel verrichtingsinstructie als reclame
Steun zowel reclamevideo's als beelden
Steun multitalen
Steun douanegebruikersinterface
19 duimtouch screen Maak tot Winnsen mobiele het laden Kiosk vriendschappelijk aan gebruik
Computer

Het stabiele industriële computersysteem, vermindert

uw onderhoud aan minimaal

Staallichaam

Het lichaam van het goede kwaliteitsstaal, tribune met lange termijn

het gebruik, kleur kan worden aangepast

Eigenschappen:

1. Multitalen UI
Apc-04B zou met verschillende instrctions van de taalverrichting op UI kunnen zijn, het ook met optie is om multitalen te tonen. De gebruikers konden hun moedertalen kiezen alvorens zij beginnen om celtelefoons te laden of terug te winnen. Dit bevoordeligt maakt het espacially in internationale plaatsen zoals luchthaven, internationale tentoonstelling, grote gebeurtenissen en enz. populair.

2. 19 duimtouch screen
het 19 duimtouche screen toont verrichtingsinstructies in beide teksten en de beelden, gebruiker konden gemakkelijk begrijpen hoe te bij Winnsen-celtelefoon het laden te werken
Kiosk. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. Het biedt gebruiker een uitstekende die gebruikerservaring aan, door die hoge eindplaatsen wordt ingestemd met.

3. 4 beveiligde Elektronische Kasten
Apc-04B staat 4 mobiles/iPads toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.

4. LEIDEN licht
4 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. Het die niet alleen het laden post verfraaien die, maar ook voert indicatorfunctie uit charmeren. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 4 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.

5. Platform voor Reclame
Behalve het maken van inkomen door de dienst te laden, kunt u inkomen ook maken door reclame op 19 duim LCD te verkopen. Vergeleken met traditionele digitale signage en LCD adverterende speler, trekken de Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken meer mensen naar horloge aan promotievideo's en beelden aangezien het met het laden van functie is. De mensen rond Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken zouden gelukkig zijn om reclame te zien aangezien zij hun die apparaat konden hebben op het wordt geladen.

6. Rapportfunctie
Apc-04B biedt rapportfunctie voor het analizing van dagelijkse verrichting en toekomstig businessplan aan.

7. Afstandsbediening
Apc-04B zou ver via Internet, door LAN kabel, Wifi, 3G kunnen worden gecontroleerd of wat ooit andere beschikbare oplossingen.


De volledige diensten worden aangeboden volgens uw concept – ontwerp, bemonstering, massaproduktie, verzending, en na de verkoopdienst.
Deze Luchthaven/het Ziekenhuis/Universiteitscel het Laden Kiosk, Muur zet Telefoon het Laden Post op de Hoge Duurzaamheid voor Publiek ook mobiele het laden Kiosk wordt genoemd, omdat de gebruiker celtelefoon door zelfbediening op deze innovatieve het laden post kan laden. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd het laden dooskast, veilige telefoonkast of van de kastcel telefoon het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon binnen elektronische kast aan anti-diefstal kan zetten. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd universele het laden Kiosk of universele het laden post, omdat alle gebruikers met verschillende celtelefoons op deze het laden post kunnen laden.

 

 

Android-het Laden van Netwerk Mobiel Smartphone Station met vertonings digitale signage

Contactgegevens
Ryan

WhatsApp : 8613806220600