products

Multiceltelefoon het Laden Posten, Mobiele Apparaat het Laden Postkasten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Winnsen
Certificering: CE, FCC
Modelnummer: Apc-08D
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Varies based on different options
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 stuks per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: De Celtelefoon van het reclame Commerciële Doel Openbare het Laden Post 6 kasten: Beveiligde Elektronische Kast
Voorzien bescherming: Met Te sterke intensiteitbescherming Het Type van aanrakingsscherm: infrarood
Het schermtechnologie: LCD

Productomschrijving

 

Multiceltelefoon het Laden Posten, Mobiele Apparaat het Laden Postkasten

De meest geavanceerde Mobiele het Laden Kiosk
Winnsen vervaardigt geen eenvoudige traditionele telefoon het laden post, is het de meest geavanceerde universele mobiele het laden Kiosk. Voor mobiele het laden van Winnsen Kiosk, kunt u niet alleen geld maken door celtelefoon te laden, maar ook kunt geld maken bij het verkopen van reclame op LCD. U kunt deze mobiele het laden Kiosk opnieuw verkopen, deze mobiele het laden Kiosk huren, of deze mobiele het laden Kiosk in werking stellen om opbrengst door zich te maken.

 

Productnaam

Elektrische Typesignaal de Celtelefoon van de Reclamekast het Laden Post

Controlesysteem Android-Systeem
Mobiele Lader U kunt meer het laden stoppen door zich voortaan toevoegen
Snel Ladend Met snel het Laden van Functie
Besturingssysteem Android
Monitor 18.5“ Touch screen
8 kasten 6 beveiligden kasten met elektronisch open slot, en sluiten worden gecontroleerd door password/PIN-code
18.5“ Touch screen Duurzaamheid: Draag meer dan meer dan 60.000.000 enige puntaanraking
Certificaten CE, FCC, ISO2001: 9008

 

 

Eigenschappen:
Multitalen UI
Apc-06B zou met verschillende instrctions van de taalverrichting op UI kunnen zijn, het ook met optie is om multitalen te tonen. De gebruikers konden hun moedertalen kiezen alvorens zij beginnen om celtelefoons te laden of terug te winnen. Dit bevoordeligt maakt het espacially in internationale plaatsen zoals luchthaven, internationale tentoonstelling, grote gebeurtenissen en enz. populair.

19 duimtouch screen
het 19 duimtouche screen toont verrichtingsinstructies in beide teksten en de beelden, gebruiker konden gemakkelijk begrijpen hoe te bij Winnsen-celtelefoon het laden te werken
Kiosk. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. Het biedt gebruiker een uitstekende die gebruikerservaring aan, door die hoge eindplaatsen wordt ingestemd met.

6 beveiligde Elektronische Kasten
Apc-06B staat 6 mobiles/iPads toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.

LEIDEN licht
6 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. Het die niet alleen het laden post verfraaien die, maar ook voert indicatorfunctie uit charmeren. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 6 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.
 

Multiceltelefoon het Laden Posten, Mobiele Apparaat het Laden Postkasten

Contactgegevens
Ryan

WhatsApp : 8613806220600