products

Elektronische postvakverzorgingskast voor postservice, geautomatiseerde pakketbakken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Winnsen
Certificering: CE, FCC
Modelnummer: EL101S1
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: US$1700-2500/unit
Verpakking Details: Pallets of Triplexgeval met schuim binnen bescherming
Betalingscondities: L/C, T/T, Paypal
Levering vermogen: 3000 eenheden/maand
Gedetailleerde informatie
naam: Kast van het de kast de elektronische slot van de brievenbuslevering voor de postdienst Type: De Kast van de pakketlevering
Materiaal: CRS of roestvrij staal LCD: 15“ Touch screen
Garantie: Een jaar
Hoog licht:

parcel collection lockers

,

automated parcel lockers


Productomschrijving

De Kast van de elektronische Brievenbuslevering voor Post de Dienst Geautomatiseerde Pakketkasten

De kast van het Winnsenpakket staat het personeelslogin van de pakketlevering aan de software met hun personeelskaarten of enkel eenvoudig telefoonaantal toe. Nadat zij een pakket in de kast afzetten en het de telefoonaantal van de klant vullen, zal SMS naar de telefoon van de klant worden verzonden opmerkend zijn pakket klaar om is worden geplukt, kunnen de klanten naar de kast gaan hun pakketten nemen op elk ogenblik zij willen. Het is enkel gemakkelijke te volgen stappen! Kunnen de de Winnsen elektronische kasten en consoles die met de software van Winnsen worden geïntegreerd een volledige geschikte oplossing voor u verstrekken.

 

Voordelen 

● Snelle levering, de productiviteit van het personeel van de Verhogingspost. Gemakkelijk voor klanten, verbeter klik & verzamel efficiency.
● Verhoog volume en snijd kosten.
● 24/7 altijd-op toegang. De gebruikers kunnen levering & pakketten op om het even welk ogenblik opnemen.
● Veiligheid en Toezicht
● Eenvoudige verrichting, zo eenvoudig zoals gebruikend ATM. 

● Koel kasten beschikbaar voor de kast van de pakketlevering

Extern beheersoftware beschikbaar voor gecentraliseerd beheer van kastnetwerk

● Snelheidsefficiency. 

 

Werkschema

Personeelsafname

De koerier komt aan de kast, en kiest Afname. Hij kan login de software met zijn telefoonaantal of RFID-kaart. Deze personeelsinformatie wordt reeds uitgegeven en in het verre platform opgeslagen.

Kies Deur

Na login, verkiest de koerier een deurgrootte om de deur te openen, en tast het pakket af carcode, invoert de telefoonaantal van de klant, dan zal de deur openen. Ondertussen, zal SMS naar de telefoon van de klant worden verzonden. He/She kan aan de kast komen en zijn pakket opnemen wanneer hij wil.

De klant verbetert

Na het ontvangen van SMS, die de code van de bestelwagenspeld omvat, kan de klant naar de kast gaan, bestelwagenpakket kiezen, dan voerde de code in SMS in, zal de deur automatisch openen nadat he/she de code invoert.

Dichte Deur

Nadat de correcte code van de bestelwagenspeld wordt ingevoerd, zal de deur openen, en de klant kan zijn/haar pakketten nemen, de deur en het verlof sluiten.

 

Waarom Winnsen kies

 

Winnsen leidt leverancier voor zelfbedieningsmateriaal en automatische terminals, hebben wij 78.000 vierkante voetfaciliteit die toegewijd is om uw orden te veroorzaken.
Wat meer, Winnsen is heeft professioneel R&D-team, productieteam, QC team, PMC-team en logistisch team.
Met ons eigen ingenieur, R&D, productie, kwaliteit en logistisch team die, kan onze verkoop reactie op uw onderzoek binnen één werkdag voor uw gemak zich erachter bevinden, kunnen wij de oplossing aan uw behoefte in een snel keerpunt leveren.
De typische levertijd voor standaardproducten is 1-2 weken, terwijl de douane producten is algemeen binnen 3-5 weken ontwierp, met de concurrerendste prijs en de beste kwaliteit verdient u, plus beroeps na de verkoopdienst profiteert u.

 

Gedetailleerde beelden

 

Elektronische postvakverzorgingskast voor postservice, geautomatiseerde pakketbakken 0  Elektronische postvakverzorgingskast voor postservice, geautomatiseerde pakketbakken 1  Elektronische postvakverzorgingskast voor postservice, geautomatiseerde pakketbakken 2 

 

 

Onze workshop

Elektronische postvakverzorgingskast voor postservice, geautomatiseerde pakketbakken 3

 

Elektronische postvakverzorgingskast voor postservice, geautomatiseerde pakketbakken 4

 

Contactgegevens
Jackson

WhatsApp : +8613806220600