products

Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Winnsen
Certificering: CE, FCC
Modelnummer: Apc-04a-5
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Varies based on different options
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3000 stukken per maand
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Celtelefoon het Laden Post Toepassing: Het laden & Reclame
LCD: 43 duim kleur: zilver/wit
Type: Vloerstandaard OEM/OEM orde: Aanvaardbaar
Gewicht: 86kg
Hoog licht:

outdoor business signs

,

outdoor information kiosk


Productomschrijving

 

Nieuwe Model Grote het Schermtelefoon het Laden Kast met 43 duim die LCD het Scherm adverteren

 

 
Specificaties:
 

Productnaam
Nieuw Ontwerp 43 Duim die Draadloze Mobiele Telefoon adverteren die apc-04a-5 aanrekenen
Gewicht
86KG
Het scherm
43 duim LCD
Lastenstoppen
Diverse het laden stoppen beschikbaar, zoals iPhone, Blackberry, Samsung, LG, Motorola, Sony Scherp Ericsson, HTC.
Kast
4 digitale kasten om cel te laden 4 telefoneert tegelijkertijd
Staallichaam
Staal de materiële, stevige structuur van uitstekende kwaliteit, diverse beschikbare kleuren
Taal
De verschillende talen kunnen worden gesteund
Betaling
In werking gestelde de Kaart van de muntstuknota
3G/WIFI
Gesteund
Besturingssysteem
Android die, MCU-het Laden adverteren

 
 

 
 
Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 0


Eigenschappen:
 
Platform voor Reclame
Behalve het maken van inkomen door de dienst te laden, kunt u inkomen ook maken door reclame op 43 duim LCD te verkopen. Vergeleken met traditionele digitale signage en LCD adverterende speler, trekken de Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken meer mensen naar horloge aan promotievideo's en beelden aangezien het met het laden van functie is. De mensen rond Mobiele het Laden van Winnsen Kiosken zouden gelukkig zijn om reclame te zien aangezien zij hun die apparaat konden hebben op het wordt geladen.
5 duimscreen
het 5 duimtouche screen toont verrichtingsinstructie, kon de gebruiker gemakkelijk begrijpen hoe te bij Winnsen-celtelefoon het laden te werken
Kiosk. Met snelle en actieve reactie van touch screen, houden van de gebruikers van verschillende landen allen hun celtelefoon op Winnsen-Kiosk te laden. Het biedt gebruiker een uitstekende die gebruikerservaring aan, door die hoge eindplaatsen wordt ingestemd met.
4 beveiligde Elektronische Kasten
Apc-06A staat 6 mobiles toe tegelijkertijd ladend. Één van de afdelingen van Winnsen is gespecialiseerd in de productie van kasten, met meer dan 20 jaar ervarings op metaalkasten en meer dan 8 jaar ervarings op geavanceerde elektronische kasten, Winnsen weet het hoe te om een goede beveiligde elektronische kast te maken voor cel telefoneren/iPad ladend.
LEIDEN licht
4 elektronische kasten zijn allen met LEIDENE binnen verlichtingsinrichting. Het die niet alleen het laden post verfraaien die, maar ook voert indicatorfunctie uit charmeren. Alle lege kasten zullen met groen binnen licht zijn, zou de gebruiker weten de groene kasten voor het laden beschikbaar zijn. Alle bezette kasten zijn met binnen rood licht, voor het geval dat de gebruiker ziet alle 6 kasten rood zijn, zouden zij weten dat zij naar andere het laden posten moeten dichtbij gaan hun apparaat laden.
Rapportfunctie
De functie van het apc-04a-5 aanbiedingenrapport voor het analizing van maandelijkse verrichting en toekomstig businessplan.
Afstandsbediening
Apc-04a-5 zouden ver via Internet, door LAN kabel, Wifi, 3G kunnen worden gecontroleerd of wat ooit andere beschikbare oplossingen.
De volledige diensten worden aangeboden volgens uw concept – ontwerp, bemonstering, massaproduktie, verzending, en na de verkoopdienst.
Deze Bank wordt de Financiële de Telefoon van de Reclame Mobiele Wifi Cel het Laden Kioskkasten Digitale Signage ook genoemd mobiele het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon door zelfbediening op deze innovatieve het laden post kan laden. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd het laden dooskast, veilige telefoonkast of van de kastcel telefoon het laden Kiosk, omdat de gebruiker celtelefoon binnen elektronische kast aan anti-diefstal kan zetten. Dit mobiele telefoon het laden station wordt ook genoemd universele het laden Kiosk of universele het laden post, omdat alle gebruikers met verschillende celtelefoons op deze het laden post kunnen laden.
 
Workshopschoten:
 
Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 1 Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 2 Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 3 Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 4
 

Wij dienen 40+-landen

 

Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 5Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 6Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 7Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 8Moderne Celtelefoon het Laden Posten, Telefoon het Laden Kast met 43 Duim die LCD het Scherm adverteren 9

Contactgegevens
Winnsen

WhatsApp : +8613806220600