• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  De automaat van de Winnsenbloem is uitstekend, gebruik ik het aan punten van de opstellings de nieuwe verkoop maar zonder om dure huur ruimtelast te betalen en meer personeel laadt. De bloemautomaat van dankwinnsen!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Ik waardeer Winnsen-werkelijk schip de automaat van de twee containerswijn vóór Chinese Nieuwjaarvakantie, zodat kan ik de machineopstelling vóór mijn contractuiterste termijn beëindigen. Winnsen is niet alleen een partner, is hij ook mijn goede vriend!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Dit is mijn eerste keer om uit Verenigde Staten in te voeren, en mijn samenwerking met Winnsen is uitstekend! Winnsen levert orde af en verzendt op tijd me het verschepende document. Ik heb mobiele het laden van Winnsen Kiosken meer dan 1 jaar gebruikt en zij presteren goed!
Contactpersoon : John Liu
Telefoonnummer : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Waterdichte de Kastoem ODM Gekoeld Smart van de Pakketlevering Openlucht

Plaats van herkomst China
Merknaam Winnsen
Certificering CE, FCC
Modelnummer EL201A-72A
Min. bestelaantal 1 eenheid
Prijs Determined by options
Verpakking Details De uitvoer Standaardpallet
Levertijd 20 werkdagen
Betalingscondities L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen 3000 eenheden per maand
Productdetails
Beschrijving Geautomatiseerde Pakketkast Toepassing openluchtgebruik
Materiaal staal of roestvrij staal Touch screen 15,6 duim
Functie Pakketlevering Size Can be Customized
Hoog licht

De waterdichte Kast van de Pakketlevering

,

De slimme Kast van de Pakketlevering Openlucht

,

ODM Gekoelde Kast van de Pakketlevering

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De openlucht Waterdichte OEM ODM Gekoelde Slimme Kast van de Pakketlevering

 

Kasten van het Winnsen zijn de intelligente pakket eenvoudige, veilige en veilige oplossingen voor elke toepassing. Gesteund door scherp-randtechnologie en innovatieve eigenschappen, de slimme kasten van Winnsen het gemakkelijk maken om postkamers bij grootwinkelbedrijf, supermarkt, restaurant, collectieve, woon, universitaire, en correctionele faciliteiten te automatiseren. De kasten steunen het sociale op een afstand houden met volledig touchless transacties, verzekeren een volledige en veilige ketting van bewaring, en gebouwd om leveringen voor de komende jaren te beschermen.

 

 

Sparen PersoneelstijdWaterdichte de Kastoem ODM Gekoeld Smart van de Pakketlevering Openlucht 0
Automatiseer pakket volledig levering en het ontvangen — geen behoefte om punten hand-te leveren of een postkamer te controleren.

 

 

Breng Ontvankelijk Gemak
Geef uw klanten 24/7 toegang om leveringen op te nemen te verschepen en te terugkeren. Pakket de behandeling heeft nooit zo eenvoudig zijn!

 

 

Verbeter Veiligheid
De kasten omvatten veiligheidseigenschappen om de ketting van bewaring te voltooien en verloren te verhinderen, beschadigd, en gestolen leveringen.

 

 

Aangepaste Oplossing
Uitgebreide APIs integreert slimme kasten met uw bestaande software en APP. Kast van het Winnsen kan de slimme pakket helpen om uw oplossing volledig aan te passen.

 

 

De kast van het Winnsenpakket en elk compartiment zijn beschikbaar in zowel standaardgrootte als douanegrootte. Onze kastkabinetten zijn beschikbaar in de breedste selectie van modulaire, klantgerichte binnen en openlucht kleinhandelskasten om meer leveringen en winst aan te passen. Koelen of verwarmen, en zelfs bevroren compartiment is ook beschikbaar. De wolk gebaseerde kastsoftware toont ruimtebeschikbaarheid voor pakketten in realtime, verzendt berichten wanneer de orde klaar is te verzamelen, wanneer het is verzameld of teruggekeerd.

 

 

Waterdichte de Kastoem ODM Gekoeld Smart van de Pakketlevering Openlucht 1

 

Winnsen biedt leveringssoftware en hardware aan zonder contact om netwerken van pakketkasten, wasserijkasten, de kasten van de opslagbestelwagen, voedselkasten, gekoelde kasten, bureaukasten en een andere slimme kasten voor nieuwe bedrijfsideeën te lanceren. Contacteer ons nu voor een aangepast voorstel.