products

De reclame van het Muntstuk van het Functiestaal stelde Telefoon het Laden Post in werking Witte kleurenkast met 8 Deuren en Grote Touchscreen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Winnsen
Certificering: CE, FCC
Modelnummer: Apc-08B
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Varies based on different options
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: Afhankelijk van voorraadbeschikbaarheid
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3000 stukken per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
merk: Winnsen model: Apc-08B
Het scherm: het scherm van de 15 duimaanraking kleur: witte
Type: Het model van de vloertribune Socket: standaard

Productomschrijving

Adverterende Muntstuk In werking gestelde Telefoon het Laden Postkast

 

Specificaties:

 

 

Productnaam
2018 het Hoogste Verkoopmuntstuk In werking gestelde Telefoon het Laden verstand h 8 van de Postkast deuren en groot touch screen voor reclame
Materiaal

CRS
Kleur
Wit
Contactdoostype
Geschikt voor 97%-telefoons in de markt
Slottype
Elektronisch veilig slot
Pakket
Houten pakket
Levertijd

Normaal is ongeveer 20-35 dagen
Toepassing

school, gymnastiekclub, supermarkt, zwembad, luchthaven, station, enz.

 

Deze innovatieve Celtelefoon het Laden Post, telefoonlader en reclame displayer als „drie-in-één“, zodat de mensen hun die celtelefoon kunnen hebben voor anti-diefstal wordt geladen en wordt gesloten, kunnen zij of daar op het letten reclamevideo blijven of weggaan om een Krant, een koffie of een hamburger te kopen.

Dit Celtelefoon het Laden ook kan als post van de telefoonlader, celtelefoon het laden Kiosk, mobiele die telefoonlader, lader, het laden stop, hoofdzakelijk worden gebruikt voor de telefoonlast van de zelfbedieningscel wordt gericht in unsupervised of semi-gecontroleerde posities. zoals toerisme, gezondheidszorg, de ziekenhuizen, restaurants, de financiële diensten, winkelcomplexxen, universiteiten, luchthavens, benzinestations, stations en andere openbare gebieden.

 

Het geld maakt Machine!

Versnellend rendement van investering met hogere het verdienen producten en het verstrekken van flexibele betalingsplannen.

 

GEEN MOQ

 

Douane het Brandmerken

Het LCD touche screen kan video's of beelden spelen voor het brandmerken van uw bedrijf of sponsors. Dit samen met andere aanpassingsopties zoals overdrukplaatjes of de volledige omslagen staat de het laden kiosken toe om in om het even welke het plaatsen te mengen.

 

Garantie

Onze garantie is één jaar sinds de verzendingsdatum. Om het even welke gebrekkige delen binnen garantie zouden wij repalcement kosteloos verstrekken. wij zouden de hele tijd technische ondersteuning per e-mail/videoconferentie/het oplossen van problemendocument op zowel software als hardware leveren.

 

 

Workshopschoten

De reclame van het Muntstuk van het Functiestaal stelde Telefoon het Laden Post in werking Witte kleurenkast met 8 Deuren en Grote Touchscreen

 

De reclame van het Muntstuk van het Functiestaal stelde Telefoon het Laden Post in werking Witte kleurenkast met 8 Deuren en Grote Touchscreen 
 

 

 

De volledige diensten worden aangeboden volgens uw concept – ontwerp, bemonstering, massaproduktie, verzending, en na de verkoopdienst.

Contactgegevens
Jacky

WhatsApp : 8613806220600